Subscribe via RSS Feed
Εκτυπώστε το Εκτυπώστε το

Νέα Δημοκρατία ή Νέα Χούντα;



Μετά την απίστευτη δήλωση του Φαήλου Κρανιδιώτη, στενού συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά, ότι ο στρατός μπορεί να κάνει «κινήματα», ο Ελεύθερος Τύπος προσφέρει cd με τον ύμνο της Χούντας

Την περασμένη Πέμπτη, η εκπομπή του Γιώργου Κουβαρά στο ΚΟNTRA CHANNEL ήταν αφιερωμένη στη «λαθρομετανάστευση». Προσκεκλημένοι ήταν ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Κατσανέβας, ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος και ο Φαήλος Κρανιδιώτης, στενός συνεργάτης του προέδρου της ΝΔ και υποψήφιος του κόμματος στη Β΄ Πειραιά.

Σε ανύποπτη στιγμή, και απαντώντας στις φιλοχουντικές κορώνες του Μιχαλολιάκου, ο Κρανιδιώτης δήλωσε: «Ο στρατός μπορεί να κάνει και κινήματα και ό,τι θέλει. Ένα μόνο δεν μπορεί να κάνει: όταν πατάει πόδι εχθρού εθνικό έδαφος, δεν μπορεί να μην πολεμάει». Η δήλωση αφορούσε βεβαίως τον ελληνικό στρατό και το ρόλο του επί Χούντας στην Κύπρο. Σύμφωνα με τον Κρανιδιώτη, λοιπόν, το πρόβλημα με τη Χούντα δεν ήταν η Χούντα καθεαυτή, αλλά το γεγονός ότι αυτή άφησε απροετοίμαστο το στρατό, με αποτέλεσμα τον Αττίλα 2.

Τρεις μέρες μετά, το αναγνωστικό κοινό του Ελεύθερου Τύπου, ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας ως επί το πλείστον, θα δεχτεί (;) ένα ανέλπιστο δώρο από την αγαπημένη του εφημερίδα. Πρόκειται για ένα cd που μεταξύ εμβατηρίων και ύμνων περιλαμβάνει και τον ύμνο της Χούντας. Η πρώην εφημερίδα του Γιάννη Μιχελάκη επέλεξε να προσφέρει το cd στην επέτειο της 21ης Απριλίου. Τα σχόλια είναι μάλλον περιττά.

Πηγή: rednotebook

Share

Category: Χωρίς κατηγορία



Σχόλια (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό… Πρέπει κι αυτός να μάσει το κοινό του από τη Χρυσή Αυγή, μπας και σώσει κάτι…

  2. Ο/Η Γιάννης Κορκολής λέει:

    Και εγώ δεν εκπλήσσομαι. Η παλιά γνωστή δεξιά των «πατριωτών».

Αφήστε μήνυμα