Subscribe via RSS Feed
Εκτυπώστε το Εκτυπώστε το

Φεστιβάλ εργατικής πρωτομαγιάς στο ΤΕΙ Πειραιά



Η Μαχόμενη ΑΡιστερή Κίνηση Σπουδαστών, σχήμα της ΕΑΑΚ στο ΤΕΙ Πειραιά, σας προσκαλεί στο 2ήμερο πολιτικό-πολιτιστικό φεστιβάλ αφιερωμένο στην εργατική πρωτομαγιά που θα διεξαχθεί την Παρασκευή και το Σάββατο(6-7/5) στο ΤΕΙ Πειραιά(Πέτρου Ράλλη & Θηβών). Κεντρικό θέμα του φεστιβάλ θα είναι η κατάσταση στην παιδεία και  πιο συγκεκριμένα του ΤΕΙ Πειραιά το οποίο κινδυνεύει με κλείσιμο.

Το ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ είναι εικόνα από το μέλλον της γνώσης και των εργασιακών σχέσεων που μας ετοιμάζουν! Με τους καθηγητές απλήρωτους και την θηλιά του χρέους και του μνημονίου να διαλύουν την εκπαιδευτική διαδικασία του ΤΕΙ. Αυτή την εκπαίδευση ονειρεύονται με τα υπόλοιπα ΤΕΙ  κ’ ΑΕΙ να παίρνουν σειρά στις συγχωνεύσεις και τα κλεισίματα, ανοίγοντας τον δρόμο για την εφαρμογή του νέου ν.πλαίσιο.

Στόχος του φεστιβάλ είναι δώσουμε βήμα έκφρασής στις αναζητήσεις και τα ερωτήματα των εργαζόμενων και των φοιτητών που βρήκαμε μπροστά μας. Να βρεθούν και να συζητήσουν όλες οι ριζοσπαστικές θεωρητικές αναζητήσεις -τα ρεύματα του κινήματος-με την  νεολαία της αμφισβήτησης και τα πρωτοπόρα κομμάτια των εργαζομένων. Να διασκεδάσουμε  με μια διαφορετική πολιτική-πολιτιστική πρόταση έξω από το κέρδος και τον ανταγωνισμό, ανεξάρτητη από «σπόνσορες», με συζητήσεις, προβολές, συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις. Σας περιμένουμε όλους να στηρίξετε την προσπάθειά μας.

ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ!

Share

Category: Χωρίς κατηγορία



Αφήστε μήνυμα