Subscribe via RSS Feed
Εκτυπώστε το Εκτυπώστε το

Πρωτοβουλία Κατοίκων Πατησίων ενάντια στα μέτρα κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ



http://patissia.wordpress.com/

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ

Την Πέμπτη 19-5-2011 και ύστερα από κάλεσμα της πρωτοβουλίας μας πραγματοποιήθηκε στο κτήμα Δρακόπουλου σύσκεψη. H συζήτηση επικεντρώθηκε στους παρακάτω 3 άξονες:

  • Νέα αντεργατικά μέτρα Κυβέρνησης, ΕΕ , ΔΝΤ.  Μνημόνιο διαρκείας.
  • Κρατική καταστολή, που σαφώς αναβαθμίζεται: χτύπημα της αστυνομίας στην απεργία της 11ης Μαΐου και δολοφονική επίθεση σε διαδηλωτή που κρατούσε πανό, τρομοκρατικές προσαγωγές διαδηλωτών μετά την πορεία της 12ης Μαΐου (4 μέλη της πρωτοβουλίας μας εκ των οποίων 2 συνδικαλιστές εκπαιδευτικοί).
  • Κοινωνικός κανιβαλισμός, που εγκαθίσταται αργά αλλά σταθερά στις γειτονιές μας και εκφράζεται με ρατσιστικό μίσος και φασιστικά πογκρόμ.

Όλοι από κοινού τονίσαμε την αναγκαιότητα να αναδείξουμε τα παραπάνω με εξορμήσεις, μοιράσματα κειμένων στις γειτονιές των Πατησίων, του Γαλατσίου και της Κυψέλης καθώς και με μια

ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΜΑΙΟΥ , ώρα 11π.μ.

από το πάρκο Κύπρου και   Πατησίων (λόγω της συμμετοχής του τραυματία Γ. Κ. στην τοπική συνέλευση κατοίκων της περιοχής) που θα κατευθυνθεί προς τα Άνω Πατήσια.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ, ΤΙΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΝΑ ΠΛΑΙΣΙΩΣΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΓΕΝΝΑΕΙ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟ. ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ.

Share

Category: Χωρίς κατηγορία



Αφήστε μήνυμα