Subscribe via RSS Feed
Εκτυπώστε το Εκτυπώστε το

Η επανάσταση στη Λιβύη θα νικήσει!



Ένα συγκλονιστικό κολάζ από ερασιτεχνικά video για αυτά που συμβαίνουν αυτές τις μέρες στη Λιβύη…

Όλα τα ΜΜΕ έχουν απαγορευτεί από τον Καντάφι και αυτά τα video είναι τα μονά μέσα που διαθέτουν οι κάτοικοι για να ενημερώσουν τον έξω κόσμο…

Οι νεκροί είναι πλέον εκατοντάδες ενώ οι άνθρωποι του καθεστώτος χρησιμοποιούν ακόμα και την αεροπορία κατά των διαδηλωτών. Σύμφωνα με μαρτυρίες που μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο Al Jazeera, μαχητικά αεροσκάφη βομβάρδισαν την Τρίπολη.

Κάτοικος της Τρίπολης, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο, δήλωσε: «Αυτό που ζούμε σήμερα δεν μπορεί να το φανταστεί άνθρωπος. Πολεμικά αεροσκάφη και ελικόπτερα βομβαρδίζουν αδιακρίτως τη μία περιοχή μετά την άλλη. Υπάρχουν πολλοί, πολλοί νεκροί.»
«Οι πολίτες μας πεθαίνουν. Είναι η πολιτική της καμμένης γης» είπε ο Αντέλ Μοχάμεντ Σαλέχ. «Βομβαρδίζουν κάθε 20 λεπτά».
Ο αυτόπτης μάρτυρας τόνισε πως τα αεροσκάφη ανοίγουν πυρ εναντίον «οποιουδήποτε κινείται, ακόμα και αν είναι μέσα στο αυτοκίνητό του.»

Την ιδία ώρα οι μεγάλες δυνάμεις σαν καλοί υποκριτές καλούν για «αυτοσυγκρατηση» χωρίς να έχουν καταδικάσει με αποφασιστικό τρόπο τον πετρελαιά φίλο τους.

Η μονή δύναμη που έχουν οι ξεσηκωμένοι αυτή τη στιγμή είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη δημοσιοποίηση των εγκλημάτων του καθεστώτος.

Share

Category: Χωρίς κατηγορία



Σχόλια (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Αρχίζει ο Γ” Παγκόσμιος Πόλεμος; Η επιστροφή των νομάδων ποιμένων και η κλιμάκωση των ενδοποιμενικών συρράξεων http://www.badarts.gr/2011/02/%CE%BC%CE%AE%CF%80%CF%89%CF%82-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CE%BF-%CE%B3-%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CF%80%CF%8C%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%BF%CF%82/#more-3937

Αφήστε μήνυμα