Subscribe via RSS Feed
Εκτυπώστε το Εκτυπώστε το

Terra Vibe… Enjoy the “coming” Silence



Το φιάσκο της 12ης Μαίου κατά τη γνώμη μου, δεν ήταν η ακύρωση της εμφάνισης των Depeche Mode, (αφού αυτά συμβαίνουν και στις «καλύτερες οικογένειες») αλλά ο εμπαιγμός των τριάντα χιλιάδων και πλέoν οπαδών του συγκροτήματος από το σινάφι των διοργανωτών . Έχει περάσει μία εβδομάδα και περίμενα να καταλαγιάσει λίγο η οργή μου για το συγκεκριμένο βράδυ ώστε να φιλτράρω καλύτερα τους μύθους και τις αλήθειες της πόλης και να φέρω στην επιφάνεια το ζήτημα της ανυπαρξίας των στοιχειωδών προδιαγραφών του συγκεκριμένου συναυλιακού χώρου.

Οι πληροφορίες φέρνουν τον David Gahan να έχει εισαχθεί στο νοσοκομείο από το μεσημέρι και λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της υγείας του, οι γιατροί, όχι μόνο δεν του επιτρέπουν να εμφανιστεί στη σκηνή του Terra Vibe το ίδιο βράδυ, αλλά και να ακυρωθούν οι προγραμματισμένες συναυλίες του συγκροτήματος σε άλλες οκτώ πόλεις. Το θέμα είναι ότι η διοργανώτρια εταιρεία το γνώριζε από την πρώτη στιγμή και παρ’ όλα αυτά δεν έκανε καμία ανακοίνωση, ώσπου να μπει και ο τελευταίος «μαλάκας της υπόθεσης» στον χώρο της συναυλίας. Φυσικά, μερίδιο ευθύνης έχουν και οι δυο μεγάλοι χορηγοί επικοινωνίας (AΝΤ1 και Red FM) οι οποίοι και αυτοί το βούλωσαν κανονικά, με αποτέλεσμα την απίστευτη ταλαιπωρία τόσων χιλιάδων ανθρώπων!

Δεν φτάνουν λοιπόν, τα παραπάνω και αφού οι περισσότεροι γνωρίζουμε τον τρόπο με τον οποίο αγοράστηκε η έκταση στη Μαλακάσα, έχουμε να κάνουμε με την προκλητική ανευθυνότητα και τον περίσσιο αντιεπαγγελματισμό των διοργανωτών. Είναι απαράδεκτο, ο μεγαλύτερος συναυλιακός χώρος στην Ελλάδα, να είναι σίγουρα και ο χειρότερος στη Ευρώπη!

Δεν θα αναφερθώ στην απίστευτη ουρά των αυτοκινήτων που σχηματίζεται στην εθνική οδό και το θέμα του ανύπαρκτου πάρκινκ, αφού κάθε φορά αναγκαζόμαστε να αφήνουμε τα αυτοκίνητα μας χιλιόμετρα μακριά από την είσοδο, το ότι δεν υπάρχει σήμα (κινητού τηλεφώνου) ούτε για πλάκα ή το ύψος της σκηνής. Το πρώτο μεγάλο ζήτημα φυσικά, είναι το ακριβό εισιτήριο και αν εξαιρέσουμε τους Sabbath ή τους Metallica πριν από μερικά χρόνια και τους Slipknot με Mastodon (και Monster Magnet την προηγούμενη) που έρχονται φέτος, το Terra Vibe ή το Rockwave Festival δεν αποτελεί, παρά ένα κακόγουστο αστείο για τα μεγάλα Festival της Ευρώπης!

Το μεγαλύτερο όμως πρόβλημα αυτής της χαβούζας δεν είναι τα δεύτερα ονόματα, αλλά το θέμα της ασφάλειας!

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ! ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ!

Είναι δυνατόν να συμπεριφέρεστε με τέτοια αλητεία στον κόσμο που ήρθε από κάθε γωνιά της Ελλάδος για να δει τους Depeche Mode ζωντανά, να μην αφήνεται (όπως μάθαμε…) τα υπόλοιπα δύο μέλη τους να μας εξηγήσουν οι ίδιοι, τι ακριβώς συνέβη και να περιμένετε να αποχωρίσουν πάνω από τριάντα χιλιάδες αγανακτισμένων από τις τρεις πορτούλες διαμέτρου, όχι πάνω από τέσσερα μέτρα η κάθε μια. Απορώ! Ένας πανικός στο εκνευρισμένο πλήθος, κοντά στις υποτιθέμενες εξόδους από κάποιο τσαμπουκά ή ακόμα και από ένα τσιγάρο στα μαλλιά κάποιας κοπέλας ή μία λυποθυμία και μπορείτε να φανταστείτε τι επρόκειτο να ακολουθήσει!… Όσοι ήταν παρόντες μπορούν να καταλάβουν ακριβώς τι εννοώ, οι υπόλοιποι να ευλογούν τη τύχη τους.

Η 12η Μαίου στη Μαλακάσα ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ραγισμένο ποτήρι. Η ανεύθυνη και προκλητική συμπεριφορά σας απέναντι σε όλους εμάς πρέπει να σταματήσει. Το μονοπώλιο στον χώρο τον μεγάλων συναυλιακών διοργανώσεων στη χώρα, αρχίζει να σπάει και με χαρά βλέπω νέες προσπάθειες, να σηκώνουν νέες σκηνές στην πόλη. Ο κόσμος το βλέπει και είμαι σίγουρος ότι θα το στηρίξει!

Κύριοι, αυτό που έχω να δηλώσω, με πάσα ευθύνη των προηγούμενων, είναι ότι θα παρευρεθώ στους Slipknot αλλά θα είναι η τελευταία φορά που θα πατήσω το πόδι μου στο Terra Vibe για το υπόλοιπο και πέρα…

ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ… ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ!…


Anti

Share

Category: Χωρίς κατηγορία



Αφήστε μήνυμα