Subscribe via RSS Feed
Εκτυπώστε το Εκτυπώστε το

Ο «ΑντίΧτυπος» στο διαδίκτυο



Η Διακλαδική Πρωτοβουλία Εργαζομένων/Ανέργων στα ΜΜΕ εκδίδει ως free press την εφημερίδα «Ο ΑντίΧτυπος» που τη βρίσκεται στα κεντρικά μετρό και στα βιβλιοπωλεία του κέντρου. Μπορείτε επιπλέον να τη δείτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση:

http://issuu.com/bits_n_bytes/docs/antixtyposii?mode=embed&layout=http%3A%2F%2Fskin.issuu.com%2Fv%2Fdark%2Flayout.xml&showFlipBtn=true

Share

Category: Χωρίς κατηγορία



Σχόλια (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Ο/Η Τάσος λέει:

    Πολύ καλή προσπάθεια, αρκετά βελτιωμένη.
    Αντιγράφω απο το «Ο τύπος των ήλων» της Ελευθεροτυπίας:

    «…σήμερα λοιπόν μια μαύρη κουρτίνα θα εμποδίζει την ενημέρωση -η απεργία της ΕΣΗΕΑ. Η δογματική λογική της δήθεν εγρήγορσης (απεργιακή συμπόρευση με τους υπόλοιπους εργαζομένους) οδηγεί σε μικρονοϊκές επιλογές, κατάφωρα βλαπτικές για τις διεκδικήσεις των εργαζομένων. Ευτυχώς που θα υπάρχουν τα μπλογκ και τα σάιτ και θα μαθαίνει ο κόσμος για τον παλμό, τη συμμετοχή και την εξέλιξη της μεγάλης κινητοποίησης (…Εξαιρετική η εναντιοδρομία της «Διακλαδικής Πρωτοβουλίας Εργαζομένων-Ανέργων στα ΜΜΕ»: θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την απεργία από συγκεκριμένα ιντερνετικά ραδιόφωνα και σάιτ, ενώ θα εκδοθεί, και θα κυκλοφορήσει αύριο, η δεύτερη απεργιακή έκδοση του «Αντίχτυπου»)»

Αφήστε μήνυμα