Subscribe via RSS Feed
Εκτυπώστε το Εκτυπώστε το

Γιουχάισμα του Γ. Παπανδρέου στο Βερολίνο





Επεισοδιακά εξελίχθηκε διάλεξη του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στο πανεπιστήμιο Χούμπολντ του Βερολίνου, την παραμονή της συνάντησης με την καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ.

Ομάδα φοιτητών διέκοψε την ομιλία του Παπανδρέου φωνάζοντας συνθήματα στα ελληνικά, όπως «Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, να ληστεύει το λαό», χρησιμοποίησαν βαριές εκφράσεις κατά του πρωθυπουργού και επιχείρησαν να ξεδιπλώσουν αντικυβερνητικό πανό.

Μία Ελληνίδα, που βιντεοσκόπησε τα τεκταινόμενα, δήλωσε σε δημοσιογράφους ότι είναι μία πρωτοβουλία που έλαβαν φοιτητές που σπουδάζουν στην ευρύτερη περιοχή του Βερολίνου και αποφάσισαν να διαμαρτυρηθούν στη διάρκεια της ομιλίας του πρωθυπουργού.

Με την παρέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων, η ομάδα φοιτητών βρέθηκε εκτός του πανεπιστημίου και δεν τους επέτρεψαν να σηκώσουν πανό.

Ο πρωθυπουργός έφυγε από την αίθουσα για να επιστρέψει λίγο αργότερα στο βήμα.

Αλλά και έξω από το πανεπιστήμιο εκτός από τους έλληνες φοιτητές υπήρχαν και γερμανοί φοιτητές που ανήκουν στην εξωκοινοβουλευτική αριστερά και οι οποίοι με συνθήματα προσπαθούσαν να εισέλθουν στο κτίριο.

Μάλιστα, οι φοιτητές χτυπούσαν με τα χέρια τους τις πύλες του πανεπιστημίου, βρίζοντας τους αστυνομικούς που τους εμπόδιζαν να ξαναμπούν μέσα στους χώρους του πανεπιστημίου.

Ιndymedia

Την αφίσα τη βρήκαμε από τους: Σχολιαστές χωρίς σύνορα

Δεν τους αφήνουν να… ησυχάσουν.

Φραστικό επεισόδιο σημειώθηκε το μεσημέρι χτες στο κέντρο της Αθήνας σε βάρος του βουλευτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Χρήστου Πρωτόπαπα. Συγκεκριμένα, ομάδα νεαρών αντιλήφθηκε την παρουσία του βουλευτή σε εστιατόριο και τον προπηλάκισε.

Share

Category: Χωρίς κατηγορία



Σχόλια (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Ο/Η jz λέει:

    Γιαούρτια έπρεπε να του πετάξουν για να καταλάβει ότι ο λαός δεν τον θέλει πλέον.

  2. Ο/Η dimitris t λέει:

    … και αφού τους έβγαλαν έξω ο γιωργάκης τους καλούσε να καταθέσουν απόψεις, λες και έχει κάνει ποτέ του διάλογο;;;

  3. Ο/Η Βαγγέλης λέει:

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ

Αφήστε μήνυμα