Subscribe via RSS Feed
Εκτυπώστε το Εκτυπώστε το

Κινηματογραφικά βραβεία κοινού 2011



Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το κινηματογραφικό portal SevenArt.gr γιορτάζει τον ερχομό του νέου έτους με ένα μεγάλο κινηματογραφικό διαγωνισμό που θα αναδείξει τις καλύτερες ταινίες και τους πρωταγωνιστές του 2011. Πέρα απ’ τα ετήσια βραβεία και τη γνώμη των ειδικών, το SevenArt επιδιώκει να δώσει το λόγο στους ίδιους τους θεατές, καθιερώνοντας τα Κινηματογραφικά Βραβεία Κοινού του ελληνικού internet.

Από την 1η Ιανουαρίου 2012 μέχρι και τις 30 Ιανουαρίου 2012, οι επισκέπτες του SevenArt θα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ των υποψηφίων σε 20 κατηγορίες τις καλύτερες κινηματογραφικές στιγμές του έτους, συμμετέχοντας παράλληλα στην κλήρωση με έπαθλο δεκάδες κινηματογραφικά και άλλα δώρα.

Σήμερα ανακοινώθηκαν οι υποψήφιες ταινίες στις 4 κύριες κατηγορίες των βραβείων, ενώ η πλήρης λίστα θα αποκαλυφθεί 2 μέρες πριν την έναρξη του διαγωνισμού, την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011. Όπως και πέρσι και προκειμένου να μην αποκλειστεί κανείς από τα SevenArt Awards 2, οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν εκτός των 5 υποψηφίων και τον-την δικό-ή τους καλύτερο-η σε περίπτωση που δεν περιλαμβάνεται στη λίστα (αρκεί να αναφέρεται σε ταινία που έκανε πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες από 1/1 έως 31/12/2011).

Η ανακοίνωση και απονομή των βραβείων στους έλληνες συντελεστές θα πραγματοποιηθεί σε ειδική εκδήλωση στις 30 Ιανουαρίου 2012 στον κινηματογράφο Μικρόκοσμος Filmcenter (Λ. Συγγρού 106, Φιξ), που θα συνδυαστεί με avant premiere της πολυαναμενόμενης & βραβευμένης νέας ταινίας του Φίλιππου Τσίτου «Άδικος Κόσμος«, καθώς και ένα μεγάλο κινηματογραφικό party. Η πλήρης λίστα των νικητών των SevenArt Awards 2 – Κινηματογραφικά Βραβεία Κοινού 2012 θα βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης 31 Ιανουαρίου 2012 στο SevenArt.gr, ενώ οι νικητές των δώρων του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 6/2.

Οπότε, ακονίστε τη μνήμη σας για το 2011 που αποχαιρετάμε, δείτε ο,τι προλαβαίνετε μέχρι το τέλος του χρόνου και ετοιμαστείτε να ψηφίσετε στα SevenArt Awards 2012!

Share

Category: Εσωτερικά



Αφήστε μήνυμα