Subscribe via RSS Feed
Εκτυπώστε το Εκτυπώστε το

Ελληνική Black Water: η προπαγάνδιση της ξενοφοβίας και εγκληματικότητας ως πηγή πλουτισμού!



Καθώς η στρόφιγγα των εξοπλισμών έκλεισε και άρα πολεμικές βιομηχανίες, ελληνικές και ξένες, αστοί πολιτικοί των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ και στρατιωτικοί, εν ενεργεία και απόστρατοι, συνειδητοποιούν ότι δε μπορούν να πλουτίζουν άλλο προπαγανδίζοντας τους «εθνικούς κινδύνους», ανακαλύπτεται άλλη πηγή πλουτισμού: η προβολή των προβλημάτων Ασφάλειας, της έξαρσης της εγκληματικότητας. Ιδανικός αποδιοπομπαίος τράγος οι μετανάστες, που συστηματικά δαιμονοποιούνται και εξασφαλίζουν στην κυβέρνηση, στους επιχειρηματίες αλλά και στην Χρυσή Αυγή τον «εθνικό κίνδυνο» που απαιτείται για να προβάλλουν αυταρχικές, ρατσιστικές και κερδοφόρες λύσεις.

Την πιο σύντομη και ουσιαστική τοποθέτηση έκανε η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή. Σε επίμαχο  tweet, μετά τα επεισόδια στην Κόρινθο κατά τη διάρκεια της μεταφοράς μεταναστών στο ΚΕΝ Κορίνθου που μετατράπηκε σε Στρατόπεδο Συγκέντρωσης, αναφέρει: «Προς Κορίνθιους.twitter. Ψυχραιμία! Η αντιμετώπιση του εθνικού προβλήματος της λαθρομετανάστευσης έχει και κέρδη! Ζεστό Ευρωπαϊκό χρήμα»! Με λόγια απλά, η Φ.Πιπιλή μίλησε στη γλώσσα όσων αντιδρούν, των δημοτικών αρχόντων, των τοπικών οικονομικών και πολιτικών παραγόντων, που τόσα χρόνια εκμεταλλεύονταν χιλιάδες φαντάρους και μόνιμα στελέχη από τη λειτουργία του απαρχαιωμένου ΚΕΝ Κορίνθου, που τους εξασφάλιζαν οι πολιτευτές των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ της περιοχής στο πλαίσιο της λειτουργίας του πελατειακού κράτους. Και τους υποσχέθηκε κονδύλια της Ε.Ε.

Μίλησε όμως και στη γλώσσα όσων συστηματικά καλλιεργούν κλίμα ξενοφοβίας και το φόβο της εγκληματικότητας. Είναι όλοι αυτοί, μιλιταριστικά περιοδικά, εταιρείες Security, βιομηχανίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο ασφάλειας που διεκδικούν κέρδη και χρυσοφόρα συμβόλαια. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η φασιστική Χρυσή Αυγή. Πρωταγωνιστώντας στην ανάδειξη του «μεταναστευτικού ζητήματος», συμπληρώνει τις τραμπούκικες και δολοφονικές της επιθέσεις με τη διεκδίκηση από την πίττα των κερδών του τομέα Ασφάλεια. Πως θα γίνει αυτό; Κυρίως, με τις Φασιστικές Πολιτοφυλακές.  Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ», αρχική σκέψη του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκου ήταν η ίδρυση και λειτουργία εταιρείας σεκιούριτι με ευθύνη του κόμματος, ενώ αργότερα κατέληξαν στη λύση της μίσθωσης των ήδη υπαρχουσών εταιρειών ιδιωτικής φύλαξης! Επιπλέον, η Χρυσή Αυγή κινείται συντεταγμένα στη δημιουργία ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΕΦΟΔΟΥ στη βάση υλικών συμφερόντων, για να βγάλει κέρδη από τις συνδρομές των κατοίκων, εκμεταλλευόμενη τα αισθήματα ανασφάλειας και την υποβάθμιση των λαϊκών γειτονιών, στρατολογώντας μέλη, παρέχοντας εργασία και συμβόλαια στις ιδιωτικές εταιρείες ασφάλειας ή αναλαμβάνοντας η ίδια αυτό το ρόλο. Η Ναζιστική οργάνωση όχι μόνο δεν αμφισβητεί τα Μνημόνια και το σύνολο της αντεργατικής πολιτικής, αλλά κινείται στα απόνερα αυτής, συσσωρεύει δυνάμεις παρουσιάζοντας ένα δήθεν αντισυστημικό προφίλ, παράγει αποκρουστικό ρατσιστικό έργο με τις πλάτες της αστυνομίας και των δικαστών, διαφημίζεται «να καταπολεμά την εγκληματικότητα», ενώ υπερασπίζει την πολιτική των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ-ΛΑΟΣ-Ε.Ε.-τραπεζών και επιχειρηματιών που δημιουργεί τα κοινωνικά αδιέξοδα! Σύντομα θα αναδειχτεί η βασική δύναμη επιβολής ων αντεργατικών μέτρων με τους τραμπούκους που έχει μαζέψει και διαπαιδαγωγεί.

Εφαρμογή αυτών των πολιτικών επιλογών είχαμε στη Μεσσηνία. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελευθερία», στη σύσταση των «Ταγμάτων Ασφαλείας» πρωτοστατεί ο απόστρατος αστυνομικός και υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Φ.Μπέλλος. Έστειλε ανακοίνωση στην «Ελευθερία» με την οποία καλεί τους νέους «από 15 έως 70 ετών σε αφύπνιση και επιστράτευση». Σε άλλο σημείο της ανακοίνωσης περιγράφει τους στόχους των «Ταγμάτων Ασφαλείας»: «Η μεγάλη εγκληματικότητα που μαστίζει την περιφέρειά μας και όλη την Ελλάδα προέρχεται κυρίως από την εγκληματική δράση των αλλοδαπών εισβολέων εγκληματιών, κατοχής της χώρας μας, από τους θρασείς και υπότροπους εγκληματίες, γύφτους-τσιγγάνους, μάστιγα εγκληματικότητος κατά των Ελλήνων».

Επιπλέον, καταγράφονται φιλόδοξες απόπειρες συγκεκριμένων επιχειρηματικών συμφερόντων. Ενδεικτικά αναφέρουμε την Μ.Ο.Τ.Ε.Κ. P.M.C. που κινείται στο πλαίσιο των σύγχρονων δογμάτων Άμυνας-Ασφάλειας, συμπεριλαμβάνει την ιδιότητα της Ιδιωτικής Εταιρείας Security  και του Ιδιωτικού Στρατού.

Εταιρεία που φιλοδοξεί να υπογράψει συμβόλαια εντός και εκτός συνόρων, σε αστυνομικές, στρατιωτικές αποστολές είτε δίπλα στις δυνάμεις καταστολής, τον ελληνικό στρατό, ακόμη και στο πλαίσιο των ιμπεριαλιστικών αποστολών των ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ-ΟΗΕ, είτε αναλαμβάνοντας επιχειρήσεις που αποτελούν αντικείμενο της ΕΥΠ!

Υπάρχει όμως ένα σημείο στην περιγραφή του ρόλου της που αποκαλύπτει όλη την ουσία: «ΩΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ (ΕΙΔΙΚΩΝ – ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ , ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΤΛ. )»!

Σύμφωνα επομένως για τα λεγόμενα τους, είτε δρουν στο εσωτερικό της χώρας, είτε στο πλαίσιο των ιμπεριαλιστικών αποστολών, αποτελούν δύναμη σύγχρονων Ταγματ-ασφαλητών, που έναντι αδρής αμοιβής υπερασπίζονται την ταξική πολιτική των κυβερνήσεων και των Μνημονίων Ε.Ε.-ΔΝΤ-τραπεζιτών και τοκογλύφων, αλλά και τα βάρβαρα συμφέροντα των ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ συμβάλλοντας ένοπλα στην Κατοχή λαών.

Ας δούμε όμως για το τι πρόκειται:

Σχετικές πληροφορίες: ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 3ων ΕΠΙΠΕΔΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ

Επισκόπηση εταιρίας: ΝΕΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΤΣΑΛΟΥΧΙΔΗ 16-20 – ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ: 2310402360 & 2310403825
ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ: ΤΟΠΟΥΖΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ – Β” ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Περιγραφή: Η M.O.T.E.K. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡEΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΨΗΛΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΥΨΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ .

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ: ΤΟ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΛΕΥΚΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ, ΑΠΟΛΥΟΜΕΝΟΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΤΙΣ ΥΨΗΛΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.

ΩΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ (ΕΙΔΙΚΩΝ – ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ , ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΤΛ. )
– ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ & ΤΗ ΦΡΟΥΡΗΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ.- ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ: ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΣΥΝΟΔΕΙΑΣ
– ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΑΜΕΣΗ ΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙΡΙΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. – ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ- ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ & ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ.
– ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΑΡΤΥΡΩΝ)
– ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ)- ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΕΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΩΝ
– ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΔΙΑΣΩΣΗΣ (ΟΜΑΔΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΤΑΚΤΙΚΩΝ & ΔΙΑΣΩΣΕΩΝ)
– ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΩΞΗΣ- ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ – ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ – ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ – ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΟΜΗΡΙΑΣ – ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗΣ ΕΚΡΗΚΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ

Η εταιρία παρέχει επίσης ταυτόχρονα και τα 3 είδη υπηρεσιών – επίπεδων. Πρώτη κατηγορία – 1ο επίπεδο: Παρέχει κύριος βοηθητικές υπηρεσίες όπως οδηγούς φορτηγών εφοδιοπομπών, εργάτες για την κατασκευή στρατιωτικών βάσεων και οδικών δικτύων, μάγειρες για εστιατόρια του στρατού, γιατρούς κλπ. 2η κατηγορία – 2ο επίπεδο: Αναλαμβάνει την προστασία επιχειρήσεων, κτιρίων, αεροδρομίων, λιμένων, εγκαταστάσεων ενέργειας καθώς και υψηλών προσώπων σε εμπόλεμες ζώνες 3η κατηγορία – 3ο επίπεδο: Η εταιρία προσφέρει καθαρά στρατιωτικές υπηρεσίες όπως στρατιωτική τεχνογνωσία και εκπαίδευση σε εθνικούς στρατούς ή αποστολή ιδιωτικού στρατού εκεί που ο τακτικός στρατός δεν μπορεί να αναλάβει δράση τουλάχιστον επίσημα κ.τ.λ.

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

Πηγή: diktiospartakos.blogspot.com

Share

Category: Χωρίς κατηγορία



Σχόλια (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Ο/Η Aris λέει:

    ξεχάσατε αναφέρετε και τα κεντρικά της Μ.Ο.Τ.Ε.Κ.

    ΓΕΜ Αθήνας : Δομίνικου Θεοτοκοπουλου & βορείου ηπείρου 4

    13451 Kamaterón, Attiki, Greece

    210 5012 102 – 6944041662

    08:30 – 15:30

    😛

  2. Ο/Η Yiannis λέει:

    Κατα πρωτον Δεν ξερω γιατι γίνετε αυτη η αναφορα καιτα σχολια για την εν λογο εταιρεία και σε τι αποσκοπούν όλα αυτα που γραφονται.
    Δευτερον θα θέλω να τονισω οτι δεν εχω κανενα αλλο σκοπο αλλα απλος πρεπει οι αναγνωστες σας και γενικα ΟΛΟΙ να εχουν μια σωστη ενημερωση για την πραγματικότητα.και επειδη τυνχανη να ειμαι αρκετα χρόνια (πολλη αρκετα απο τα πρόσωπα που εχουν εμπλακή στη εν λόγο εταιρεία( απο οτι εχω διαπιστωση)και πολλοι απο εμας που βρισκομαστε στο χωρο της ιδωτικης παροχη Υπηρεσιων ασφαλειας εχουμε ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ που ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ
    Θελω να πω τα εξης
    Συνφωνα λοιπον ΜΕ τον Ν 2518/97 και ολων τον νομων που εχουν ακολουθηση και η εχουν προσθεση αρθρα η τροποποιηση αρθρα ΚΑΙ ΣΥΝΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
    ΚΑΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΕΠΥΑ ( ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΗ ΝΟΜΙΜΗ ΑΔΕΙΑ ) ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ (ΕΚ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ)ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΕΣ.
    Και τα παραπανω αναγραφωμενα απο εμενα ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΟΥΝ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΝΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΣΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΙΜΙΑΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΗ ΤΗΣ ΑΔΕΙΕΣ ΤΩΝ ΙΕΠΥΑ.
    ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΑ.

Αφήστε μήνυμα