Subscribe via RSS Feed
Εκτυπώστε το Εκτυπώστε το

Αγρια επίθεση κατά της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου από τον Ηλία Κασιδιάρη



Στη Λιάνα Κανέλλη επιτέθηκε ο Ηλίας Κασιδιάρης, βουλευτής της Χρυσής Αυγής. Ο Ηλίας Κασιδιάρης χαστούκισε τη βουλευτή του ΚΚΕ ενώ προηγουμένως είχε πετάξει ποτήρι με νερό στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου. Το πρωτοφανές περιστατικό για τα ελληνικά δεδομένα έλαβε χώρα πριν από λίγο στον τηλεοπτικό αέρα του ΑΝΤ1.
Είχε προηγηθεί λογομαχία με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου, η οποία κατέληξε με τον εξοργισμένο Ηλία Κασιδιάρη να της πετάει ένα ποτήρι με νερό. Το περιστατικό εξόργισε τη Λιάνα Κανέλλη που του ζήτησε το λόγο. Ο Ηλίας Κασιδιάρης σηκώθηκε από την καρέκλα του, έβγαλε το μικρόφωνο του και κινήθηκε απειλητικά κατά της Λ. Κανέλλη. Την χαστούκισε επανειλημμένα ενώ ο παρουσιαστής της εκπομπής, Γιώργος Παπαδάκης προσπαθούσε να τον σταματήσει.

Η επίθεση καταδικάστηκε από τους εκπροσώπους των κομμάτων που παρενέβησαν τηλεφωνικά στην εκπομπή.
«Φανταστείτε τι κάνουν όταν οι κάμερες δεν είναι εκεί» σχολίασε μέσω twitter ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς.
«Θέλει ο φασίστας να κρυφτεί και η… τηλεόραση δεν τον αφήνει. Απόλυτη, ασφυκτική απομόνωση των ναζί!» γράφει ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.
«Τα φαινόμενα φασίζουσας νοοτροπίας πρέπει όχι μόνο να καταδικάζονται αλλά και να απομονώνονται. Η προάσπιση της Δημοκρατίας είναι υπόθεση ολοκλήρου του ελληνικού λαού.

Με τη δύναμη της ψήφου στην αναμέτρηση της 17ης Ιουνίου οι πολίτες πρέπει να απομονώσουν κάθε τραμπουκικό χέρι, που δεν διστάζει να χτυπήσει ανά πάσα στιγμή» δήλωσε η πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας Λούκα Κατσέλη.

Share

Category: Χωρίς κατηγορία



Σχόλια (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Ο/Η ασφαλιτης λέει:

    ηρθε λοιπον το πληρωμα του χρονου το κκε να πληρωσει τα απειρα πολιτικα λαθη του!οταν στο λιτοχωρο θρεθηκαν παρεα κνε και χρυση αυγη το 1999 και δεν ανοιξε μυτη,οταν τοσα χρονια δεν εχουν πει κουβεντα για τους νεοναζι,οταν τους υποδεχονται στη χαλυβουργια με ανοιχτες αγκαλες ,οταν δεκαδες μεταναστες και αριστεροι και αναρχικοι αγωνιστες δεχονται χερονια τωρα επιθεσεις απο νεοναζι κανενας τους δεν μιλουσε!να λοιπον που τις φαγανε και αυτοι !και ειμαι σιγουρος οτι τιποτα δεν προκειται να κανουν εκτος απο το να το εκμεταλλευτουν ψηφοθηρικα!στο δρομο τσακιζουμε τους ναζι!

Αφήστε μήνυμα