Subscribe via RSS Feed
Εκτυπώστε το Εκτυπώστε το

Προκαταβολική «ανάληψη ευθύνης» από την Χρυσή Αυγή;



Ένα ακόμη ρατσιστικό μήνυμα μίσους, αυτή τη φορά από τον υποψήφιο βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ιωάννη Λαγό, προηγήθηκε της σοκαριστικής ρατσιστικής επίθεσης που έγινε σε βάρος Αιγυπτίων ψαράδων, εργαζόμενων στην ιχθυόσκαλα, στις 3.00 περίπου τα ξημερώματα της Τρίτης 12 Ιουνίου, στο σπίτι τους στο Πέραμα. Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τις καταγγελίες οι δράστες της επίθεσης ήταν Χρυσαυγίτες. Ο Γιάννης Λαγός στην εν λόγω ομιλία ουσιαστικά προειδοποιεί ότι οι Αιγύπτιοι μετανάστες την Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου «θα δίνουν λογαριασμό στην Χρυσή Αυγή».

Σε προεκλογική εκδήλωση της Χρυσής Αυγής σε καφετέρια του Περάματος, ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής, αναφέρει μεταξύ άλλων «έχουμε γίνει δέκτες παραπόνων για  κάποια θέματα που έχετε εδώ στην ιχθυόσκαλα, στο Κερατσίνι, με τους  Αιγύπτιους που κάνουν ό, τι θέλουν, που πουλάν τα ψάρια όπως θέλουν, που τα παίρνουν από όπου θέλουν, γενικά δε δίνουν λογαριασμό σε κανέναν. Ε, λοιπόν, εμείς τους λέμε ότι από δω και πέρα θα δίνουν λογαριασμό, θα δίνουν λογαριασμό  στη Χρυσή Αυγή και στους Έλληνες πολίτες…».

Το βίντεο έχει δημοσιευτεί στις 11 Ιουνίου 2012, ενώ και ο Ι. Λαγός αναφέρει «θα μπούμε στη βουλή με μεγαλύτερο ακόμη ποσοστό αυτή τη φορά» γεγονός που αποδεικνύει ότι είναι πρόσφατη.

Share

Category: Χωρίς κατηγορία



Σχόλια (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Φασισμος: Πλανη ή επιλογη;
    Το φως καιει το φασισμό;
    Μετά το μπουγέλο και τα χτυπήματα του Κασιδιάρη σε ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή, εναντίον της Ρένας Δούρου και της Λιάνας Κανέλη, πολλοί πίστεψαν ότι όσοι ψήφισαν την νεοναζιστική οργάνωση, “χωρίς να ξέρουν”, τώρα δεν θα το επαναλάβουν, αφού η XA έδειξε το “πραγματικό της πρόσωπο”. Η εκτίμηση αυτή είναι προέκταση μιας άλλης, της σ. Αλέκας, που προέβλεπε καθησυχάζοντας το πανελλήνιο, πριν τις 6 Μάη ότι “μόλις οι φασίστες μπουν στη Βουλή θα βάλουν τις γραβάτες και θα γίνουν κοινοβουλευτικά αρνάκια”. Πάνω κάτω μια παρόμοια επιθυμία εξέφρασε πρόσφατα ο Στάθης προεξοφλώντας ότι το “φως καιει τον Φασισμό!“. Όσοι σκέφτονται έτσι μάλλον δεν έχουν αντιληφθεί οι ίδιοι περί τίνος πρόκειται…. Συνεχεια εδώ…

  2. Ο/Η ασφαλιτης λέει:

    η εποχη των απλων καταγγελιων της αριστερας τελειωσε! ο φασισμος πεθαινει στο δρομο!τελος!οργανωση και αγωνας!

Αφήστε μήνυμα