Subscribe via RSS Feed
Εκτυπώστε το Εκτυπώστε το

Χρυσή Αυγή: μια πινακοθήκη από σκατόφατσες



Την Τετάρτη 2/5 οι εγκληματίες της Χρυσής Αυγής πραγματοποίησαν συγκέντρωση στο Παλαιό Φάληρο. Αντιφασίστες πραγματοποίησαν αντισυγκέντρωση και… φυσικά δεν ήταν δυνατόν να λείψω.

Τράβηξα μερικές φωτογραφίες και σας τις παρουσιάζω.

Δεν πιστεύω να περιμένετε ότι τραβώντας φασιστικά αποβράσματα θα είχα και τις «συνήθεις» μου καλλιτεχνικές ανησυχίες.

Σας εξομολογούμε χωρίς ενδοιασμούς:

Και εγώ και ο φακός μου (ω! ναι, μπορώ να μιλήσω εκ μέρους ενός φακού!)  αισθανόμασταν τόση αηδία αποθανατίζοντας αυτούς τους ανθρώπους των υπονόμων, ώστε μετά βίας αποτυπώθηκαν αυτά τα δίποδα υποκείμενα. Οι φωτογραφίες είναι στη raw τους μορφή χωρίς καμιά επεξεργασία. Δεν μπορούσα να αντέξω τη μπόχα ακόμα και από την απόσταση ενός υπερτηλεφακού των 600 mm…

Άγγελος Καλοδούκας

Share

Category: Χωρίς κατηγορία



Σχόλια (21)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Ο/Η k1 λέει:

    Πώς άντεξες; Φοβάμαι και ταυτόχρονα θέλω να ξεράσω.

  2. Ο/Η faliriotis λέει:

    boris se parakalo na svisis tis photo apo tin antifasistiki
    min iparxi sigxisi: photos 53, 28

  3. Ο/Η kapios λέει:

    min kcexnas exoume kai emi tin fatsa sou kirie me to mob mplouzaki den kcexname kai me tetio zoom den prokite na kcexasoume sinexise kai anevenoun kai oi dike sou

  4. Ο/Η aformi λέει:

    Σκατόψυχε-ελληνάρα που υπογράφεις ως kapios
    Υπογράφω με το όνομά μου, δεν ζω στους υπονόμους όπως εσύ, κρετίνε!
    Ο φωτογράφος με το zoom,
    γελοίο υποκείμενο!
    (δεν ξέρεις να γράφεις ούτε καν σε απλά ελληνικά καθυστερημένε πίθηκε)

  5. Ο/Η aformi λέει:

    Φίλε faliriotis
    Επικοινώνησε μαζί μας για να μας διευκρινίσεις ποιες είναι οι φωτογραφίες 53, 28.
    Ευχαριστούμε.

  6. Ο/Η HELL-AS THAT λέει:

    VLAKES ETHNIKIA PADA KSILO TRWGAT K PADA KSILO 8A TRWTE EKTOS APO KAPOIES PERIPTOSEIS P TREXETE PISW APO TA BATSAKAIA SAS!!! LOIPON SKATOFLOROI DEN KSERETAI OUTE KAN TI EISTE OUTE K TI PISTEUETE.TO PAIZETE ELLINES ME EPSILON KEFALAIO ALLA DN KSERETAI OTI STO AIMA SAS IPARXEI TO AIMA PLEON OLOU TOU KOSMOU ME TIN PARODO TWN XRONWN. OI ARXAIAOI ELLINES EIXAN KSAN8A K KOKKINA XARAKTIRISTIKA.EGW VLEPW TIPAKIA LES K VGIKATE APO SOLARIOUM K VAPSATE K TI RIZA TOU MALIOU MAURI.EISTE TOSO VLAKES P AN PSAXNATE LIGO ARXAIA ELLADA 8 VLEPATE POS MEGALITERA KOINA EIXE O BAKOUNIN O LENIN K ALLOI ARISTERISTES TIS EPOXIS ME TOUS ARXAIOUS ELLINES PARA OI PAPARES TIS DEKSIAS.

    ZWA

  7. Ο/Η κωνσταντινος μαργιόλης λέει:

    Κατ’αρχάς αξίζουν συγχαρητήρια στους Φαληριώτες που ήταν απέναντι στα νεοναζιστικά αποβράσματα. Η συνέλευση των κατοίκων Π. Φαλήρου έσωσε τα προσχήματα για λογαριασμό όσων όφειλαν να είναι εκεί. Οσοι βρεθήκαμε τόσο κοντά σε αυτή την εμετική συγκέντρωση όπου ηχούσαν στρατιωτικά εμβατήρια, ύμνοι στην τιμή του έθνους και της φυλής σε στυλ χούντας νιώσαμε τι σημαίνει πραγματικά το σύνθημα «η χούντα δεν τελείωσε το ’73». Όμως πού ήταν χθες όσοι ομνύουν στον αντιφασιστικό αγώνα;
    Το ΚΚΕ ήταν απασχολημένο στο Πεδίο του Αρεως και οι δυναμικοί κνίτες μάλλον θεώρησαν σημαντικότερο να χειροκροτήσουν την Αλέκα.
    Ο Σύριζα θα προετοίμαζε τη συγκέντρωση Τσίπρα κι έτσι υποβάθμισε προφανώς τη σημασία της συγκέντρωσης της ναζιστικής συμμορίας.
    Η Ανταρσύα μάλλον δεν ήθελε να χαλάσει την προεκλογική νηνεμία μην τυχόν και χάσει ψήφο από κανένα αντικαπιταλιστή μεν, πλην φιλήσυχο Αριστερό ψηφοφόρο.
    Οι αντιεξουσιαστές μπορεί να είδαν αναρτημένη την είδηση στο Indymedia αλλά εξάντλησαν τη μαχητικότητά τους σε σχόλια και λεκτικές προκλήσεις όπως πολλές φορές στο παρελθόν.
    Τελικά μια 30αριά άνθρωποι έπραξαν αυτό που όριζε η συνείδησή τους και στάθηκαν μόνοι αλλά περήφανοι απέναντι στο σύγχρονο πρόσωπο του φασισμού και της χιτλερικής παράνοιας. Το θλιβερό δεν είναι μόνο η απουσία των περισσότερων αντιφασιστικών κινημάτων και των κομμάτων της Αριστεράς. Το χειρότερο είναι ότι όσοι βρεθήκαμε εκεί θα πάμε να ψηφίσουμε αυτούς ακριβώς την Κυριακή. Προφανώς επειδή δεν βλέπουμε κάτι καλύτερο. Προς το παρόν…

  8. Ο/Η aformi λέει:

    Από λάθος (λόγω βιασύνης) είχαν μπει αρχικά δυο φωτογραφίες με αντιφασίστες οι οποίες και αφαιρέθηκαν. Ζητάμε συγνώμη για την αναστάτωση…

  9. Ο/Η κάποιος α/α λέει:

    γιατί να κατέβουμε σε ένα κάλεσμα το οποίο υπήρχε στο indymedia και το οποίο ήταν «ειρηνικό»?

  10. Ο/Η a λέει:

    Ειναι ομως Αριοι ολοι τους δεν μπορειται να πειτε!!! χαχαχαχ Οταν σου λειπει βασικο IQ λογικο ειναι απο το κομπλεξ σου , να προσπαθησεις να αντικαταστησεις την ασκοπια της υπαρξης σου με μυς και σβαστιγκες.. Δεν ειναι καθολου τυχαιο οτι ολοι οι χρυσαυγιτες (μαζι με τους ψηφοφορους τους) ειναι αμορφωτοι.

  11. Ο/Η sigma λέει:

    πολυ καλη δουλεια aformi, πολυ κακη διαφημιση της Pitbull

  12. Ο/Η κ.μ. λέει:

    φίλε α/α, νομίζω ότι δεν χρειάζεται να βάλει κάποιος την οποιαδήποτε ταμπέλα σε ένα κάλεσμα εναντίον συγκέντρωσης φασιστών για να συγκινηθεί όποιος αισθάνεται αηδία για αυτή τη νεοναζιστική συμμορία. οταν οι επίγονοι του Χίτλερ μαζεύονται έξω από την πόρτα σου δεν κλείνεις το παράθυρο για να μην τους ακούς, βγαίνεις εξω ακόμα κι αν είσαι ένας εναντίον όλων. μακάρι να ήσουν κι εσύ χθες στο Φάληρο και να ήμασταν περισσότεροι από τους χρυσαυγίτες.

  13. Ο/Η ανωνυμος λέει:

    o Άγγελος Καλοδούκας doulevi sto seven art os fotografos

    http://www.sevenart.gr/contact.php

  14. Ο/Η βασ λέει:

    έχει δίκιο ο μαργιόλης. δε μένω αθήνα, δεν ξέρω αν υπήρχε καλή ενημέρωση. είναι πάντως και το ζήτημα της έλλειψης δυνάμεων για κάποιους μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ που ξέρω (άρα η πρωτοβουλία ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ και η ΚΑΡ πρέπει να μαζικοποιηθεί). Αν και για αυτούς που αναφέρει υπάρχει μάλλον και πρόβλημα υποβάθμισης του ζητήματος!

  15. Ο/Η blablabla λέει:

    argises ligo ston xrono…tora pia vgazoun monoi toys foto me tis fatses tous sta site kai ta blog

  16. Ο/Η antifa faliro λέει:

    ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟΝ Π.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ (Κα’ι’ν) , ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ.

    Δολοφονική επίθεση φασιστών τραμπούκων της
    Χρυσής Αυγής δέχτηκε σήμερα το βράδυ ο πατέρας μου Παναγιώτης Παπαδόπουλος(Καιν) μοιράζοντας αντιφασιστικά φυλλάδια σε κεντρικό σημείο του Παλαιού Φάληρου πίσω απο την καφετέρια Στάρμπακς γωνία Τρίτωνος και Νηρέως , μια μέρα μετά την προεκλογική φασιστική συγκέντρωση της συμμορίας Χρυσής Αυγής στο Παλαίο Φάληρο.Περίπου 10 άτομα νεαρής ηλικίας που έχουν αποβλακωθεί απο τον νεο- φύρερ Μιχαλολιακο, του επιτέθηκαν και προσπάθησαν να του πάρουν την τσάντα που είχε στον ωμο του.Μετά απο σύντομη πάλη και ενώ τον κυνηγούσαν ο πατέρας μου διέσχισε την παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος μέσα απο τα διερχόμενα αυτοκινητα με κίνδυνο της ζωης του
    .Καταγγέλουμε τα τάγματα εφοδου που συνηθίζουν να κάνουν άνανδρες επιθέσεις 10 προς 1.Προσοχή σε όλους, η δράση της Χρυσης Αυγής , που διεκδικει(αλοιμονό μας )την εισοδό της στην Βουλή είναι καθαρά δολοφονική και απειλεί την δημοκρατία και την ελεύθερη διακίνηση ιδεών-απόψεων , ΟΛΩΝ ΜΑΣ!
    ΟΜΩΣ

    Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΩΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ. Η ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΒΙΑ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΑΖΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

    ΑΛΗΤΕΣ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΗ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΙ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΑΣ ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ.

    Το κείμενο προσυπογράφει όλη η οικογενειά του.

  17. Ο/Η κ.μ. λέει:

    Ειδικά για αυτούς που αναφέρεται ο/η βασ. το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο από ό,τι για τα κόμματα της Αριστεράς. Δεν είναι δυνατόν μια οργάνωση που έχει τον αντιφασιστικό αγώνα προμετωπίδα και λόγο ύπαρξής της να είναι απούσα από μια τέτοια συγκέντρωση. Για τις συγκεκριμένες οργανώσεις δεν υπάρχει καμία απολύτως δικαιολογία ούτε για μη έγκαιρη ενημέρωση (αυτοί οι ίδιοι έπρεπε να ενημερώσουν όλους τους άλλους) ούτε για πιθανή υποβάθμιση του γεγονότος. Παρεμπιπτόντως δεν βλέπω το λόγο που τόσο η Κίνηση Απελάστε το Φασισμό όσο η ΚΕΕΡΦΑ και η πρωτοβουλία Ποτέ Ξανά έχουν αυτόνομη παρουσία και δράση ενώ οι στόχοι και τα μέσα τους είναι ταυτόσημα. Προφανώς το μόνο που δικαιολογεί αυτό τον κατακερματισμό είναι η γνωστή αρρώστια της Αριστεράς.

  18. Ο/Η καποια λέει:

    συγχαρητηρια για την καλη δουλεια

  19. Ο/Η enas λέει:

    επειδη καποιοι κρατανε ελληνικη σημαια, επειδη εχουν αλλα πιστευω απο τα δικα σας, τοτε ειναι φασιστες,ναζι,και οτι αλλο σας κατεβει στο κεφαλι σας.
    εγω δεν ειδα την πλευρα που κατηγορειτε να εχει αναρτησει φωτο απο την δικη σας συγκεντρωση,δεν ειδα υβριστικα σχολια καπου περα απο τα δικας σας εδω.
    και ρωτω! ποιος ειναι τελικα ο φασιστας και ποιος ο ρουφιανος και ο δοσιλογος?

  20. Ο/Η ΔΕΛΤΙΟ λέει:

    Σε αυτές τις εκλογές πρέπει να δώσουμε ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟ ΚΚΕ:

    * Για να ενταθούν οι αγώνες των εργαζομένων,

    * για να διαμορφωθούν τα σωστά μεταβατικά αιτήματα προς την εργατική εξουσία και μια κυβέρνηση των εργαζομένων,

    * για Συντακτική συνέλευση και για να σταλεί ένα θετικό μήνυμα στην Ευρωπαϊκή εργατική τάξη.

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΜΑΡΞΙΣΜΟΥ
    http://cms.todeltio.webnode.gr/

  21. Ο/Η chris λέει:

    χαρας το κουραγιο σου.
    εχω ομως μια απορια,πως ο αρειος παγος εδωσε το ελευθερο σ’αυτους τους επικινδυνους ναζιστοσυμοριτες να υπαρχουν σαν κομμα.
    και καλα τοτε δεν ηξεραν ή εστω τους παραπλανησαν τωρα δεν βλεπουν οτι αυτοι οι πιθηκανθρωποι στους οποιους δεν βρισκει εφαρμογη η θεωρια του δαρβινου ειναι λατρεις και υμνητες του μεγαλυτερου σχιζοφρενη εγκληματια που περασε απο τη γη;
    δεν βλεπουν πως πολλοι απο αυτους εχουν αμεση σχεση με παρανομες δραστηριοτητες;δλδ μπραβοι,νταβατζηδες και διαφορα αλλα ευγενη επαγγελματα;
    τι να πω ρε π….η μου!

Αφήστε μήνυμα