Subscribe via RSS Feed
Εκτυπώστε το Εκτυπώστε το

Βίντεο και φωτογραφίες από την αντιφασιστική εκδήλωση στην Καλλιθέα



Πραγματοποιήθηκε στην Καλλιθέα με τεράστια επιτυχία η αντιφασιστική συναυλία την Κυριακή 25 Μαρτίου. Να υπενθυμίσω ότι η συναυλία διοργανώθηκε μετά από μια σειρά φασιστικών επιθέσεων σε μετανάστες και μέλη αριστερών οργανώσεων, από την τοπική «Πρωτοβουλία ενάντια στο φασισμό και τη ρατσιστική βία». Υπολογίζω ότι πρέπει να πέρασαν από το χώρο της συναυλίας πάνω από 2.000 άτομα.

Η επιτυχία της συναυλίας-αντίστασης έχει μεγάλη σημασία για το κίνημα όχι μόνο της Καλλιθέας, αλά και ολόκληρης της Αθήνας. Οι δολοφόνοι της Χρυσής Αυγής, μετά την επιτυχίας τους στον Άγιο Παντελεήμονα έχουν βάλει σαν πρώτο στόχο τους τη μετατροπή της Καλλιθέας σε φασιστικό δολοφονικό ορμητήριο. Ευτυχώς, φαίνεται ότι οι αριστεροί αγωνιστές κατάλαβαν τον κίνδυνο και έσπευσαν να ενισχύσουν την πρωτοβουλία της Καλλιθέας. Το τελικό αποτέλεσμα δεν ήταν μόνο η επιτυχία της εκδήλωσης αλλά και ότι ο φασιστικός υπόνομος της περιοχής τρομοκρατήθηκε.

Αν μια τέτοιου είδους κινητοποίηση, όπως της Καλλιθέας, είχε γίνει πριν από δυο χρόνια και στον Άγιο Παντελεήμονα τώρα δεν θα υπήρχαν φασιστικά σκουλήκια στην περιοχή. Ας αποτελέσει η Καλλιθέα το παράδειγμα για όλους μας.

Έβγαλα μερικές φωτογραφίες και βιντεάκια και σας τα παρουσιάζω…

Συνέντευξη με μέλος της επιτροπής Καλλιθέας «Πρωτοβουλία ενάντια στο φασισμό και τη ρατσιστική βία».

Μαμά, μπαμπά είμαι κουκουλοφόρος!

Σπύρος Γραμμένος

Χατζηφραγκέτα

Μεθυσμένα ξωτικά

Γιώργος Σαρρής

Φοίβος Δεληβοριάς

Φωτογραφίες από τη συναυλία

Άγγελος Καλοδούκας

Share

Category: Εσωτερικά



Σχόλια (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Ο/Η ΑL Lios λέει:

    εγινε κι αυτη η κινητοποιηση http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=od-GZmO4kQQ

Αφήστε μήνυμα