Subscribe via RSS Feed
Εκτυπώστε το Εκτυπώστε το

Κινηματογραφικά Βραβεία Κοινού



Οι φωτογραφίες και τα βίντεο είναι του Άγγελου Καλοδούκα. 

Χθες το βράδυ (31 Ιανουαρίου), στην παγωμένη Αθήνα, ο ζεστός χώρος του Μικρόκοσμου στη λεωφόρο Συγγρού, φιλοξένησε τα ετήσια και καθιερωμένα, πλέον, SevenArtAwards 2012 – Κινηματογραφικά Βραβεία Κοινού. Πρώτα η τελετή απονομής των βραβείων, στη συνέχεια η avant premiere της βραβευμένης ταινίας του Ρομπέρ Γκεντιγκιάν “Τα Χιόνια του Κιλιμάντζαρο” (στις ελληνικές αίθουσες την 1η Μαρτίου), και τέλος το μεταμεσονύχτιο πάρτι.

Τους νικητές των ξένων και ελληνικών ταινιών που παίχτηκαν στην Ελλάδα το 2011 μπορείς να τους δεις εδώ.

Η βραδιά ξεκίνησε λίγο μετά τις 9 το βράδυ, με ένα βίντεο αφιερωμένο στον Θόδωρο Αγγελόπουλο. Εν συνέχεια ανέβηκαν στη σκηνή οι παρουσιαστές της βραδιάς, ο Νέστορας Πουλάκος (αρχισυντάκτης του SevenArt) και η Αγγελική Δημοπούλου (δημοσιογράφος του Tvxs). Τα πρώτα λόγια που ακούστηκαν ήταν για τη μεγάλη απώλεια του ελληνικού σινεμά, αυτή του σημαντικότερου Έλληνα σκηνοθέτη Θόδωρου Αγγελόπουλου. Στη σκηνοθετική επιμέλεια ήταν ο διευθυντής του SevenArtΓιάννης Δηράκης.

3.200 αναγνώστες ψήφισαν στα SevenArt Awards 2012, βάσει υποψηφιοτήτων που είχαν συστήσει οι Γιάννης Δηράκης και Νέστορας Πουλάκος, οι οποίοι καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς έζησαν από κοντά την εγχώρια κινηματογραφική ροή.

Περισσότερα: sevenart.gr

Share

Category: Φωτογραφίες δρόμου...



Αφήστε μήνυμα