Subscribe via RSS Feed
Εκτυπώστε το Εκτυπώστε το

Πως συνδέουμε το κομμένο ρεύμα



Θα κόψουν το ρεύμα σε ένα εκατομμύριο σπίτια;
Δε φοβόμαστε τον εκβιασμό τους, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ. 
Μας ανάγκασαν να ζούμε με τα παιδιά μας σε κρύα σπίτια χωρίς πετρέλαιο και τώρα μας εκβιάζουν πως θα μας κόψουν και το ρεύμα.
Οι άδικοι νόμοι καταργούνται καθημερινά με τους αγώνες μας.
Δεν είσαι μόνος σου, όλοι μαζί είμαστε δυνατοί… 
Ενεργοποιούμαστε μέσα από τις συνελεύσεις μας,
εμποδίζουμε οποιαδήποτε διακοπή ρευματοδότησης,

Επανασυνδέουμε το κομμένο ρεύμα, όλοι μαζί με ευθύνη όλων μας. 

Μιλάμε με τους γείτονές μας στη πολυκατοικία μας και στη γειτονιά μας. Αλλάζουμε στοιχεία επικοινωνίας και χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης και αλληλεγγύης.

Πηγή: Κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα

Share

Category: Χωρίς κατηγορία



Σχόλια (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Ο/Η roadrummer λέει:

    Στην Καβάλα στις 16 Νοέμβρη με μια μεγαλειώδη μαζική και δυναμική παρέμβαση στο δημοτικό συμβούλιο Καβάλας(ο δήμαρχος είναι φόλα ΠΑΣΟΚ), το Κίνημά μας μαζί με την Λαϊκή Επιτροπή (ΚΚΕ), το Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας, το Σύλλογο Ανέργων, τους Αγανακτισμένους της Πλατείας Καπνεργάτη, μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας, την ΑΔΕΔΥ και πολλούς άλλους Δημότες (παράδειγμα προς μίμηση για ενωτικούς μαζικούς αγώνες) έβαλε επιτακτικά το ζήτημα της προστασίας του Δημότη Καβάλας από το άδικο, παράνομο και απάνθρωπο μέτρο του χαρατσιού και με ψήφισμα που κατέθεσε η Κίνηση Πολιτών Ενάντια Στο Χαράτσι, έθεσε το σύνολο των Δημοτικών Συμβούλων της Καβάλας προ των ευθυνών τους. Η μεγάλη νίκη που πετύχαμε με την ομόφωνη αποδοχή όλων των απαιτήσεών μας, γίνεται ελπίδα για κάθε έναν που αγωνίζεται ενάντια στο σάπιο και απάνθρωπο καθεστώς, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε και αποδεικνύει ότι όλοι μαζί μπορούμε να διώξουμε τον φόβο και να πάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας.
    Παράλληλα δημιουργήσαμε εθελοντικές ομάδες δράσης που ήδη περιοδεύουν στις γειτονιές και στα χωριά της πόλης μας, συζητάνε, ενημερώνουν, αλλά και βρίσκονται σε επιφυλακή αποφασισμένοι, για να εμποδίσουμε κάθε διακοπή ρεύματος σε όποιον δημότη αρνείται η δεν έχει να το πληρώσει, αλλά κι αν κοπεί να το επανασυνδέσουμε.Το ποτάμι ολοένα και φουσκώνει κι όπως είπε και κάποιος παλιός γνωστός, δεν γυρίζει πίσω.
    Και επιτρέψτε μου, αν είμαστε ενωμένοι δεν θα τους πάρουμε μόνο τις καρέκλες που κάθονται….,
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ

Αφήστε μήνυμα