Subscribe via RSS Feed
Εκτυπώστε το Εκτυπώστε το

Ρατσιστικές επιθέσεις σε Ασπρόπυργο, Άγ. Παντελεήμονα, Ρέντη, Άγ. Ανάργυρους!




Τις τελευταίες ημέρες αλλεπάλληλες ρατσιστικές επιθέσεις σημειώνονται σε διάφορες γειτονιές της Αθήνας.

Ένα οργανωμένο πογκρόμ με άγριες ρατσιστικές επιθέσεις με περίστροφα και ρόπαλα  ξεδιπλώθηκε στον Ασπρόπυργο κατά Πακιστανών μεταναστών. Οι τραυματίες είναι πάνω από εικοσιπέντε με τέσσερις να έχουν διακομιστεί στον Ευαγγελισμό.

Το Σάββατο 10 Σεπτέμβρη αργα το απόγευμα συγκεντρώθηκε ομάδα σαράντα ροπαλοφόρων κοντά στο Σταθμό του προαστιακού όπου και άρχισε να στήνει καρτέρι χτυπώντας περαστικούς Πακιστανούς  μετανάστες.Μάλιστα στις 8.58 σταμάτησαν το λεωφορείο της ΕΘΕΛ , το κράτησαν ακινητοποιημένο σχεδόν 15 λεπτά, μπήκαν μέσα σε αυτό και χτύπησαν τέσσερις μετανάστες.

Εισέβαλαν σε  δέκα τουλάχιστον σπίτια και τα κατέστρεψαν. Σε κάποια γκρέμισαν ακόμη και την στέγη. Έσπαγαν οικοσκευές και συστηματικά έκλεβαν λάπ-τοπ, κινητά και λεφτά.

Στο σπίτι του Σαμπίρ Χουσεΐν, γύρω στις 11μμ, η ίδια φασιστική συμμορία, δεν δίστασε να βγάλει όπλα. Δύο άτομα πυροβόλησαν με την σφαίρα να περνάει δίπλα από τον ώμο του ενός εκ των δύο που βρίσκονταν στο σπίτι.
ΚΑΙ  Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ; ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΣΠΑΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΗΓΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ!  Η συμμορία που κινιόταν με 4-5 αυτοκίνητα τον είχε ακολουθήσει μέχρι τη πόρτα του ΑΤ Ασπροπύργου ενώ η Αστυνομία της οποίας ο διοικητής ισχυρίζεται ότι επιχειρούσε στη περιοχή από την αρχή του πογκρόμ δεν εντόπισε κανέναν!

  • Επιπλέον, χθες Κυριακή 11 Σεπτέμβρη εξαπέλυσαν ξανά επιθέσεις στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα με δέκα Αφγανούς μετανάστες τραυματίες.
  • Την Πέμπτη 8 Σεπτέμβρη μια ομάδα τραμπούκων φασιστών επιτέθηκε σε Πακιστανούς μετανάστες στην περιοχή γύρω από το Village Park στο Ρέντη. Μέρα μεσημέρι στις 4.30μμ μπήκαν μέσα στο λεωφορείο της γραμμής 703 κατέβασαν με τη βία πακιστανούς μετανάστες και στη συνέχεια τους επιτέθηκαν χτυπώντας τους στο κεφάλι και σε όλο τους το σώμα. Έσπασαν τα δόντια του 60χρονου Ουμπάντ Ουλά,  Ιμάμη στο τζαμί της Νίκαιας και τον αφήσουν αιμόφυρτο και άλλον ένα νεότερης ηλικίας που είναι χτυπημένος ακόμα πιο βαριά.
    Σύμφωνα με καταγγελίες των πακιστανών ανάλογες επιθέσεις έγιναν σε όλη τη διάρκεια του Αυγούστου από φασιστικές ομάδες 15-20 ατόμων με αποτέλεσμα να έχουν χτυπηθεί δεκάδες πακιστανοί μετανάστες στην περιοχή γύρω από το Village Park και σε ακτίνα 5-6 στάσεων του λεωφορείου προς Πειραιά στην περιοχή της Παλιάς Κοκκινιάς. Μάλιστα στις 25 Αυγούστου πέταξαν κάδο με σκουπίδια στο κοντινό Τζαμί στην οδό Καποδιστρίου 18.
  • Στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων πριν δέκα μέρες μαχαίρωσαν μετανάστη από το Μπαγκλαντές και έκαψαν ένα χώρο θρησκευτικής λατρείας.

Πηγή: clandestinanews.wordpress.com

Share

Category: Χωρίς κατηγορία



Αφήστε μήνυμα