Subscribe via RSS Feed
Εκτυπώστε το Εκτυπώστε το

Πάρτε πίσω τις απολύσεις στον 902!



Πετυχημένη και δυναμική ήταν η συγκέντρωση και διαμαρτυρία των απολυμένων του 902 με την ενεργό συμπαράσταση της Ένωσης Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής (ΕΤΙΤΑ) έξω από το κτίριο του σταθμού (που είναι και έδρα του ΚΚΕ, στο οποίο ανήκει ο 902) στον Περισσό. Οι εργαζόμενοι συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία Γεννηματά απέναντι από την είσοδο της οδού Κηφισού και λίγο μετά τις 4 άπλωσαν το πανώ τους λίγα μέτρα από την κεντρική πύλη του Περισσού.

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ – ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑ ΓΚΕΤΟ ΤΟΥ 902 έγραφε το πανώ των απολυμένων του σταθμού, ενώ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ τόνιζε εκείνο της ΕΤΙΤΑ.

Στα πρώτα μόλις λεπτά της αγωνιστικής εκδήλωσης, αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της ΕΤΙΤΑ ζήτησε συνάντηση με την εργοδοσία, συναντώντας την κάθετη άρνηση από πλευράς της διεύθυνσης, που δήλωσε ότι δε συζητάει με κανέναν. Αυτό όπλισε τους απολυμένους με μεγαλύτερη θέληση να αναδείξουν την κατάφωρη αδικία που έγινε σε βάρος τους, και συνεχίζεται καθημερινά σε βάρος και των συναδέλφων τους που παραμένουν στο σταθμό.

Τα συνθήματα που φωνάχτηκαν ήταν κυρίως:

ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ

Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ – ΩΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ (υπονοώντας την πόρτα του Περισσού που βρισκόταν πίσω τους)

ΟΧΙ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ – ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ

ΟΥΤΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΟΥΤΕ ΔΟΥΛΙΚΟΙ – ΕΡΓΑΤΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑΞΙΚΟΙ

Με τον παλμό και τη δύναμη της φωνής τους, οι συγκεντρωμένοι τράβηξαν την προσοχή δεκάδων ανθρώπων της γύρω περιοχής και των περαστικών πεζών και οδηγών. Πολλοί πήραν και την ανακοίνωση των απολυμένων που αφορά στις συνθήκες που επικρατούν στον 902 και στον απαράδεκτο τρόπο με τον οποίο η εργοδοσία αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει τους εργαζόμενους, και οι περισσότεροι εκφράζανε και τη συμπάθειά τους στο κίνημα των απολυμένων του 902. Πολλοί παρακολουθούσαν τη συγκέντρωση από τα μπαλκόνια τους στις γύρω πολυκατοικίες.

Η εργοδοσία και (για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας) η καθοδήγηση του ΚΚΕ είχε κλείσει ερμητικά την κάτω πύλη του Περισσού, αναγκάζοντας ακόμη και στελέχη και συνδικαλιστές του ΚΚΕ να κάνουν το γύρο του κτιρίου με τα πόδια(!), για να μπουν από άλλη είσοδο. Επικεφαλής του «εκπληκτικού» αυτού σχεδιασμού, που είχε στόχο και πάλι να βάλει τους απολυμένους στο ρόλο του «επικίνδυνου εχθρού», ήταν μέλος του ΠΓ του ΚΚΕ, που παραφύλαγε κοιτώντας τους συγκεντρωμένους πίσω από το κουβούκλιο του θυρωρείου(!), ενώ υπάρχει και σοβαρή υποψία, έως βεβαιότητα, ότι η συγκέντρωση καταγραφόταν με κάμερα μέσα από το κτίριο!

Την ίδια ώρα, και ενώ είχε κηρυχθεί στάση εργασίας 16.00 – 00.00 από την ΕΤΙΤΑ για το σταθμό, για άλλη μια φορά οι «επιτελείς» του 902 αποφάσισαν ότι «φυσικά» και με «απόλυτη σύμπνοια εργαζομένων και εργοδοσίας» το πρόγραμμα θα έβγαινε κανονικά. Κι ας τολμούσε κανείς να εκφράσει αντίρρηση!

Μετά από περίπου δύο ώρες, οι απολυμένοι και οι συμπαραστάτες τους από το σωματείο των τεχνικών τηλεόρασης μεταφέρθηκαν στην πάνω πύλη του κτιρίου του Περισσού, όπου και φώναξαν τα συνθήματά τους και ενημέρωσαν πολλούς οδηγούς που διέσχιζαν τη λεωφόρο Ηρακλείου για περίπου μισή ώρα. Πρέπει να τονίσουμε πως οι συγκεντρωμένοι δεν εμπόδισαν σε καμία στιγμή την είσοδο και έξοδο ανθρώπων από το κτίριο και τήρησαν απόλυτα την απόφασή τους η διαμαρτυρία τους να είναι δυναμική αλλά ειρηνική.

Η συγκέντρωση ολοκληρώθηκε στο Σταθμό του ΗΣΑΠ του Περισσού, όπου μοιράστηκε και πάλι και διαβάστηκε από τη ντουντούκα η ανακοίνωση των απολυμένων. Οι απολυμένοι και οι συμπαραστάτες τους ολοκλήρωσαν την κινητοποίησή τους μέσα σε κλίμα χαράς, αγωνιστικής ανάτασης και ικανοποίησης για την πρώτη αυτή επιτυχία, τονίζοντας πως η συγκέντρωση της 5/9 ήταν μονάχα η αρχή!

Υ.Γ. Πρέπει τέλος να σημειώσουμε πως η τηλεόραση του ΣΚΑΪ έστειλε συνάδελφο οπερατέρ, ο οποίος κάλυψε μεγάλο μέρος της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας. Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ ωστόσο, δεν ακούστηκε το παραμικρό για τη διαμαρτυρία των απολυμένων του 902. Τους λόγους για τους οποίους το θέμα «πνίγηκε» τόσο βάναυσα τους αφήνουμε στην κρίση των εργαζομένων και του λαού.

Υ.Γ.2 Φωτογραφίες από την κινητοποίηση: http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1330179. Σύντομα ελπίζουμε να έχουμε και υλικό βίντεο!
Ευχαριστούμε για τις δημοσιεύσεις και τη συμπαράσταση!

Share

Category: Χωρίς κατηγορία



Σχόλια (13)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Ο/Η mikros λέει:

    auti einai i antimetwpisi-antidrasi tou kke!!

  2. Ο/Η ΔΙΑΥΓΑΣΗ λέει:

    Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΗΤΑΝ ΙΣΩΣ Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΙ Η ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΘΑΝΕ. ΤΕΛΟΣ!!!

  3. Ο/Η afelis λέει:

    δεν έχω καταλάβει
    αυτοί οι άνθρωποι τελικά πότε απολύθηκαν; το δεκέμβρη;
    και θέλουν να γυρίσουν στον 902;
    αφού το κλίμα είναι γκέτο

  4. Ο/Η konstas λέει:

    afelis, νομίζω ότι θα ήθελαν να γυρίσουν όπου να’ναι αρκεί να έχουν ένα μισθό, είτε γκετο, είτε ξε-γκετο. Αλλά είδες οι …εγκάθετοι… μάλλον είναι και αυτοί μέρος της παγκόσμιας συνωμοσίας κατά του Κ.Κ.Ε.

    Και φίλε/φίλη ΔΙΑΥΓΑΣΗ, η αριστερά ποτέ δεν ήταν η ελπίδα για αλλαγή καταστάσεων στον τόπο αυτό η σε οποιονδήποτε άλλον τόπο. Αν μου βρεις ένα ιστορικό παράδειγμα που η αριστερά, σαν κυρίαρχη πολιτική δύναμη, κατάφερε να οδηγήσει σε μια καλύτερη ή δικαιότερη κοινωνία, να το ασπαστώ και εγω…. Αλλά δεν υπάρχει.

  5. Ο/Η Panteliw λέει:

    Φίλε μιλάς κατ” αυτόν τον τρόπο γιατι δεν έχεις γνώση. Γνωρίζεις τι επικρατούσε στη ρωσία πριν αναλάβουν οι μπολσεβικοι και εργατική τάξη την εξουσία. 80% πείνα, αναλφαβητισμός τρομακτικά ποσοστά ανεργίας, εκαττομύρια άστεγοι. Πληρης ανυπαρξία ηλεκτρικού ρεύματος, κανένα νοσοκομείο ούτε σχολείο και ταυτοχρονα η Ρωσία να χάνει κατα εκατομμύρια τη νεολαία της στο πόλεμο. Γνωρίζεις οτι μέσα σε 20 χρόνια όλα αυτά ανατράπηκαν και μόλις έγιναν αυτά η Σ.Ε έχασε 20 εκατομύρια και 10 εκατομμύρια σακάτηδες. Καταστράφηκαν δεκάδες χιλιάδες επιχειρήσεις καταστράφηκαν ολοσχερών χιλιάδες πολεις. Οι αμερικάνοι τι έπαθαν? Μονο το περλ χαρμπορ και 500.000 νεκρους.Οι Άγγλοι μονο το λονδινο και άλλους τόσους νεκρους. Οι Γερμανία πολλά. Ξαναχτίστηκε με τα λεφτά αυτών που δεν έπαθαν τίποτα (σχέδιο Μάρσαλ)και με τα πάμφθηνα μεροκάματα των ελλήνων και τούρκων εργατών που επιχειρούσαν να ξεφύγουν απο την πλήρη εξαθλίωση των νικητών του εμφυλίου. Θα σου θέσω ορισμένα ερωτήματα για να βρεις καποιον που έζησε και δούλεψε στην ΣΕ (ΟΧΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ).
    1)Για να γιατρευτούν πλήρωναν έστω και ένα ρούβλι απο την τσέπη τους? Ισχύει οτι μέχρι το 1978 και οι ξένοι που πήγαιναν γιατρεύονταν δωρεάν και μετά το 1978 πλήρωναν συμβολικό παράβολο στο κράτος. Στυην Ελλάδα πληρώνεις 5 για να μπεις στα επειγοντα και αν εισαι ανασφάλιστος και τις εξετάσεις.

    2)Για να μάθουν γράμματα τα παιδιά τους πλήρωναν έστω και ένα ρουβλι? Οι φοιτητές απο άλλη πόλη μέναν όλοι σε εστία και έπαιρναν και επίδομα?

    3)Μπορούσαν να δουν μπαλέτα μπολσόι σχεδόν τσάμπα. Πόσα θες για μέγαρο μουσικής

    4)Γνώρισαν τι θα πει ανεργία? Δουλευαν 5ημερο-6ωρο και ανώτατο οριο 38ωρες απο την δεκαετία του 60

    5)επαιρναν σύνταξη στα 55 και στα 60 γυναικες και άνδρες αντιστοιχα?
    6)πήγαιναν τσάμπα διακοπές στα κρατικά τουριστικά θέρετρα?εχει φωτογραφίες ο ριζοσπάστης ένα απ” αυτά.

    7)οι γονείς ενός βρέφους και ενός νηπίου πόσο πλήρωναν στους παιδικούς σταθμούς ούτε ένα ρούβλι.
    8) οι εργατές στα εργοστάσια τρώγαν τσάμπα μεσημεριανό?
    9) πόσα χρόνια ήταν η υποχρεωτική εκπαίδευση και τι μάθαιναν στο σχολείο? Μηπώς θυμάσαι το κλειστο γήπεδο μπάσκετ στο δημοτικό σχολείο του Μπεσλάν που χτίστηκε επι ΣΕ εκει που είχαν βάλει ομήρους τα παιδιά οι τσετσένοι.
    10) έπαιρναν όλοι σπίτι απο το κράτος πληρώνοντας ενοίκιο 1% του μισθού τους?Στην ελλάδα πόσα θες για να νοικίασεις ή να αγοράσεις σπίτι

    Φυσικά υπήρχαν και στρεβλώσεις και φοβερά λάθη κυρίως στην οικονομία και χοντρές παρρεκλίσεις όπως ή ύπαρξη που οδήγησαν σε προσωρίνη ήττα. Αλλά οι μεγάλες κατακτήσεις δεν σβήνουν και θα τις φωνάζουμε συνέχεια.

  6. Ο/Η panagiwtis λέει:

    καλά ο ενας πράγματι φαίνεται αφελής αλλά εσύ φίλε konstas για να λές «αρκεί να έχουν ένα μισθό, είτε γκετο, είτε ξε-γκετο» δεν φαίνεσαι να έχεις πρόβλημα με το γκέτο!
    ο μισθός να πέφτει!!! τα υπόλοιπα… βλέπουμε

    κρίμα πάντως που ορισμένοι τα είχαν μπερδέψει και όταν υπέγραφαν σύμβαση στον Περισσό νόμιζαν οτι κατακτούσαν τον… σοσιαλισμό.

    απ την άλλη βέβαια έδωσαν ένα καλό παράδειγμα.
    μακάρι όλοι οι απολυμένοι να πήγαιναν έξω από τους τόπους δουλειάς και να ερχόντουσαν και τα μμε να καλυψουν το γεγονός αλλα δε βλέπω… «κίνηση»

    στο προκείμενο τώρα, και για να βλεπουμε και πίσω από τις λέξεις, το πράγμα δείχνει οτι στα Media τελείωσε και… ο «τελευταίος χορός» του «πάρτυ» και αρχίζει πλέον το «στεγνό καθάρισμα», δηλαδή το πογκρόμ απολύσεων.

    επειδή, τωρα, πολλοί είναι μάλλον ανενημέρωτοι και δεν έχουν πάρει μυρωδιά τι γίνεται ας ρωτήσουν να μάθουν πόσες απολύσεις «μαγειρεύονται» αυτές τις μέρες σε μαγαζιά όπως ο ΔΟΛ, η Ελευθεροτυπία ή το Alter.(μια ματιά σε σχετικές σελίδες εφημερίδων πχ «Παρών» πείθει)

    στο παραπάνω πνεύμα ξαναπαίζεται και το έργο «902».
    για να μην αντισταθεί κανένας απ” όσους θα χάσουν το κεφάλι τους. αν παλι κάποιοι μπερδευτούν και αρχίσουν να διαμαρτύρονται βαζουμε την κασετα «ολοι ίδιοι» και το γλυκό «δένει».
    γνωστά φασιστικά τερτίπια από το παρελθόν

    είναι χαρακτηριστικό άλλωστε οτι μέχρι και οι ίδιοι που υπογράφουν την ανακοίνωση αποφεύγουν επιμελώς να σχολιάσουν το «timing»

    όσο για τον 902 είναι γνωστό απο καιρό πως, αν θέλει να συνεχίσει να υπάρχει, θα πρέπει να ακολουθήσει τον ψηφιακό μονόδρομο της DIGEA.
    εκεί πάλι το κόστος συμμετοχής είναι τέτοιο που αν καλύπτονταν μετά θα ψάχναμε που βρέθηκαν τα χρήματα, πόσα έδωσε ο Γερμανός, ο Ιταλός, ο Κουβανός κλπ κλπ

    προσωπικά δεν θα μου λείψει. προκειται άλλωστε για εγχείρημα άλλης εποχής, εκείνης που πρωτοάνοιγαν οι μη κρατικοί σταθμοί, το οποίο δεν φαίνεται να έχει νόημα στις μέρες μας
    άλλωστε οι περισσότεροι από εμάς δεν βλέπουμε το πρόγραμμά του ούτε στον ύπνο μας οπότε…καληνύχτα!!!

    υγ: και αυτή η φράση στην ανακοίνωση «θα μας ανοίγατε τα οικονομικά κιτάπια σας» από το παρελθόν είναι

  7. Ο/Η Panteliw λέει:

    οι απολύσεις στον 902 είναι αποτέλεσμα της δραματικής μείωσης των εσόδων του ΚΚΕ κατα 50% και τις συνέπειες δεν τις έχουν δεχτεί οι εργαζομένοι στον 902 μόνο αλλά πρώτα τα επαγγελματικά στελέχη του ΚΚΕ. 0 902 ήταν πάντα ζημιογόνος αλλά επιδοτούνταν απευθείας απο το ΚΚΕ για να επιβιώσει.Μα θα πει κανείς οτι και τα αστικά ΜΜΕ είναι ελλειματικά. Με μια διαφορά. Αυτά έχουν απο πίσω τους μεγαλοεπιχειρηματίες που χώνουν χρήμα και γιατι μέσω των ΜΜΕ κάνουν δουλειές αλλού παιρνοντας τα πολλαπλάσια. Κατι τέτοιο δεν ισχύει για τον 902. Αρα να το πρώτο επιχείρημα των εργαζομένων στα αστικά ΜΜΕ. Δεύτερον ο 902 είχε φέτος τζίρο 1,17 εκατομμύρια ευρώ δλδ μιλάμε για μαγαζάκι της γειτονιάς. Όσα βγάζει ο αλαφούζος και ο Βαρδινογιάννης και ο κυριακού σε μια -δυο μέρες. Άρα άλλο Mega και άλλο 902. Άλλο ο Βασιλόπουλος, το praktiker και άλλο το μινι μαρκετ της γειτονιάς άλλο τα jumbo και άλλο το παιχνιδάδικο της γειτονιάς μου. Τέλος ο 902 είναι κανάλι που έχει σκοπό να προβάλλει ολοκληρώμενα τις θέσεις του ΚΚΕ που συστηματικά κρύβονται και διαστρεβλώνονται απο τα αστικά ΜΜΕ π.χ ποτέ δεν βάζουν ολοκληρη μια ανακοίνωση του ΚΚΕ βάζουν αποσπάσματα και μάλιστα αυτά που τους συμφέρουν . Τέλος είναι αυτό που είπε ο φίλος για την DIGEA. Γιατι κανείς σας δεν το καταγγέλει οτι δλδ τα μικρά κανάλια που δεν έχουν τα κεφάλαια θα οδηγηθούν στο κλείσιμο και θα ενταθεί η συγκέντρωση των ΜΜΕ σε ακόμα λιγότερα χέρια? Λοιπόν αφήστε αυτά . ελάτε να βρεθούμε έξω απο καμιά πολυεθνική και κανένα μονοπώλιο που απολύει ενω έχει κέρδη και τα προηγούμενα χρονια συγκεντρωσαν αμύθητο πλούτο και αφήστε τον τηλεοπτικό 902 να κλεισει με αξιοπρεπεια.

  8. Ο/Η bluestred λέει:

    Το ΚΚΕ είναι ο ΘΕΟΣ!

    και ο ΘΕΟΣ δεν έχει ΠΟΤΕ άδικο!

    αν τα βάλεις με τα ΘΕΙΑ είσαι καμμένος από χέρι!

    το ΚΚΕ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ!

    οι δεξιοί σπιούνοι που τάχα απολύθηκαν

    ήταν φιλοαμερικάνοι πράκτορες.

    Καλημέρα σας.

    ΖΗΤΩ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!

    ΖΗΤΩ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ!

  9. Ο/Η apolele λέει:

    1,17 εκατομυρια ευρω…..το μαγαζακι τισ γειτονιασ…..και με πεσμενο τζιρο..

  10. Ο/Η Panteliς λέει:

    Ναι ρε φίλε. 1,17 εκατομμύριο τζίρο που είναι το κέρδος του αλαφούζου σε μία μέρα για μαγαζάκι της γειτονιάς πρόκειτε. Έχεις είκονα για τα μεγέθη στα κανάλια των εφοπλιστών των βιομηχανων και του κρατους (mega, ant1, ΣΚΑΙ, STAR, ALPHA,NET)ή μιλάς στο βρόντο. εκεί για τις απολύσεις που κάνουν αυτοί οι μεγιστάνες που είστε? Όσων αφορά τον άλλο που λέει αυτά για το ΚΚΕ είναι προφανές οτι δεν έχει κανένα επιχείρημα και του λέω: Αν δεν έχεις επεξεργασμένα επιχειρήματα καλύτερα σιώπησε γιατι όσο κραυγάζεις τόσο γελοιοποιήσε.

  11. Ο/Η doc λέει:

    ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗΣ Σ.Ε. ΤΡΑΒΑ ΔΕΣ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΠΙΣΩ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΛΕΝΙΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΙΑ.ΤΟΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΛΕΝΙΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΟΛΙΓΑΡΧΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΛΙΝ ΕΝΑΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ.
    ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑΠΗΣ ΔΕΞΙΟΣ Η ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΟΤΑΝ ΑΚΟΩΑΚΟΥΩ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΛΕΓΕΤΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ!!!!!!!!????????

  12. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    αυτο που ζητατε εχω καταλαβη τη ειναι. θελετε απλα να μην υπαρχη κκε με τα χαρακτηριστικα που εχη σημερα αν ειχε συμετασχη σε αστικη κυβερνηση θα ητανε ολα καλα

Αφήστε μήνυμα