Subscribe via RSS Feed
Εκτυπώστε το Εκτυπώστε το

Απάτη με τη φωτογραφία του ασφαλίτη της 15ης Ιούνη- Είχε πιαστεί από το ΠΑΜΕ πέρυσι



Εδώ και κάποιες μέρες κυκλοφορεί σε διάφορα ακροδεξιά site και στο υπόλοιπο δίκτυο μια φωτογραφία ταυτότητας ασφαλίτη ο οποίος υποτίθεται ότι πιάστηκε στο Σύνταγμα από τους “αγανακτισμένους”.

Δυστυχώς για τους προβοκατορολάγνους είτε είναι ακροδεξιοί είτε αριστεροί -δυστυχώς υπάρχουν και τέτοιοι- η φωτογραφία είναι κλεμμένη από άρθρο του Ριζοσπάστη της 18ης Ιούνη του 2010, όταν είχε πιαστεί ο εικονιζόμενος ασφαλίτης σε πορεία του ΠΑΜΕ.

Δυστυχώς για την αλήθεια τέτοιες πληροφορίες, προερχόμενες από τα ακροδεξιά μπλόγκς, είτε ενδεδυμένα τον μανδύα των “δημοκρατικών” είτε όχι, γίνονται ανάρπαστες και από κόσμο της αριστεράς που τσιμπάει από τη συνωμοσιολογική γραμμή των ακροδεξιών, η λογική της οποίας καταλήγει στο να χαρακτηρίζεται όποιος συγκρούεται με τις δυνάμεις καταστολής “πράκτορας”. Τα αγαπημένα στελέχη της Αριστεράς να τις θυμηθούν αυτές τις ημέρες αν αύριο μεθαύριο μια κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας με ολίγη από ΛΑΟΣ,ΝΔ και τραπεζίτες τεχνοκράτες αρχίσει τη μαζική καταστολή όποιου διαμαρτύρεται σε στυλ Αργεντινής της δεκαετίας του ΄70. Να δούμε τότε αν εξυπηρετεί η όχι, τις πολιτικές τους σκοπιμότητες, η μυθολογία γενικά και αόριστα περί ”προβοκάτσιας”.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ανάρτησης :

http://alithinapsemata.wordpress.com

Να μην σχολιάσω βέβαια το άρθρο το οποίο μιλάει για παρακράτος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και των αναρχικών(εδώ γελάμε αλλά με τους πιτσιρικάδες που τα πιστεύουν αυτά μάλλον θα έπρεπε να κλαίμε) και το οποίο βρίσκει και την ευκαιρία να εμπλέξει τους Γερμανούς της Frontex στη “συνωμοσία του Συντάγματος”. Να θυμίσω εδώ ότι οι Γερμανοί αποτελούν κόκκινο πανί για τα παρακρατικά φυντάνια μας, μιας και είχαν καταγγείλει σημεία και τέρατα για την “επαγγελματική” συμπεριφορά της ΕΛ.ΑΣ στους πρόσφυγες στα σύνορα.

Όλο το ζουμί όμως της δημοσίευσης είναι στα υστερόγραφα του “άρθρου” όταν αναφέρεται η ενόχληση του συγγραφέα για τις λαϊκές συνελεύσεις και την άμεση δημοκρατία και γίνεται λόγος(ψευδώς) για επιθέσεις στους “300Ελληνες”.

**** Υ.Γ.1. Μήπως εἶναι σύμπτωσις οἱ τόσες «διαφορετικές» ὁμᾶδες «σωτηρίας» κι «ἀμεσοδημοκρατίας» ποἔχουν κατακλύσει τίς πλατεῖες μας; Μήπως εἶναι σύμπτωσις τὸ «περίεργον» τῶν τοὐλάχιστον πέντε(5) ἐπιθέσεων ποἐδέχθῃ τὸ σημεῖον συγκεντρώσεως τῶν «300»; ****

Εδώ απλά ξαναβρίσκουμε μπροστά μας το σενάριο που είχε παίξει και από το άρθρο ξέρασμα του tsantiri.gr .. όταν οι κρυφοχουντικοί 300 Έλληνες(και οι 30) είχαν αρχίσει να ενοχλούνται από τη Λαϊκή Συνέλευση στο Σύνταγμα.

Φυσικά δεν λέω ότι δεν υπάρχουν μπάτσοι της ασφάλειας παντού, αλλά αυτό απέχει πολύ από τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας της τελευταίας εβδομάδας. Ούτε θα μάθουμε για ασφαλίτες από τους θεσμικούς ρουφιάνους της ασφάλειας, είτε του δεξιού είτε του ακροδεξιού -φασιστικού χώρου.

Για να είμαι απόλυτα ακριβής υπάρχει η πληροφορία ότι όντως πιάστηκε ασφαλίτης , ΑΠΟ τους ίδιους τους αναρχικούς είτε από κόσμο της περιφρούρησης, με σακβουαγιάζ που είχε μπουκάλια. Αυτή η πληροφορία όμως ελέγχεται-εγώ δεν ήμουν παρών- μιας και έχω ακούσει τουλάχιστον τρεις διαφορετικές εκδοχές της. Πάντως άλλα στοιχεία εκτός απο τα πλαστά δεν έχω αντιληφθεί να έχουν κυκλοφορήσει και αν το έχει αντιληφθεί κάποιος άλλος θα παρακαλούσα να αφήσει ένα σχόλιο με link.

Επίσης κυκλοφόρησαν και οι φωτογραφίες από την απεργιακή κινητοποίηση της 15 Δεκέμβρη με τους ασφαλίτες  περιμετρικά του Πολυτεχνείου από το athensindymedia, χωρίς άλλη επεξήγηση, αφήνοντας να εννοηθεί ότι αντιστοιχούσαν και αυτές με τα γεγονότα της 15ης Ιουνίου.

Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι η φωτογραφία του ασφαλίτη που κυκλοφόρησε στο δίκτυο είναι κλεμμένη από παλιότερο περιστατικό και δεν αντιστοιχεί στα γεγονότα της 15ης Ιουνίου στο Σύνταγμα.

Ένα είναι σίγουρο. Η Λαική Συνέλευση έχει στοχοποιηθεί από τους φασίστες και τους παρακρατικούς διαδικτυακούς και μη. Στο χέρι της είναι να ξεκαθαρίσει τη κατάσταση με αυτούς που παριστάνουν τους πολίτες και το μόνο που έχουν, στο κυπατζίδικο μυαλό τους, είναι η προβοκάτσια τους να χρεωθεί σε συγκεκριμένους πολιτικούς χώρους που αγωνίζονται για να φύγει το ΔΝΤ από τη χώρα. Και φυσικά δεν μιλάω για την ακροδεξιά..έτσι μπουμπούκια μου;

Ευχαριστώ τη φίλη από το facebook που μου υπέδειξε το άρθρο του Ριζοσπάστη από το 2010.

risinggalaxy

Πηγή: http://parallhlografos.wordpress.com

 

Share

Category: Χωρίς κατηγορία



Αφήστε μήνυμα