Subscribe via RSS Feed
Εκτυπώστε το Εκτυπώστε το

Μάγκες πιάστε τα γιοφύρια, μπάτσοι κλάστε μας τ” αρχίδια!



Σήμερα ζήσαμε πραγματικά συγκλονιστικές στιγμές!

Η κυβέρνηση με τα μαντρόσκυλα των αφεντικών, τους μπάτσους, επιχείρησε να τρομοκρατήσει όχι μόνο τους διαδηλωτές στο Σύνταγμα, αλλά ολόκληρη την Αθήνα.

Και απέτυχε!

Ζήσαμε σκηνές που θύμιζαν την πάλη ενός λαού κατά μιας δικτατορίας. Γιατί πράγματι ζούμε τη δικτατορία «των αγορών», δηλαδή γυμνή τη δικτατορία του κεφαλαίου επί των εργαζομένων.

Και όμως, παρότι έπνιξαν στα χημικά το Σύνταγμα και την Αθήνα, το μόνο που κατόρθωσαν είναι να τρομοκρατηθούν οι ίδιοι! Γιατί συνειδητοποίησαν τι σημαίνει όταν οι εργαζόμενοι δεν τρομοκρατούνται. Σημαίνει ότι παρ’ ότι πέρασαν το μνημόνιο ΙΙ χάρις στις ψήφους των υποτελών τους βουλευτών, το μέλλον των μέτρων θα παιχθεί στους δρόμους και τις πλατείες.

Τα βίντεο που δημοσιεύουμε τραβήχτηκαν μετά από πολλαπλές προσπάθειες των μπάτσων να διαλύσουν τους συγκεντρωμένους στο Σύνταγμα πνίγοντάς τους στα δακρυγόνα και τα χημικά. Αυτοί ωστόσο ξαναγύριζαν πάντοτε, φωνάζοντας συνθήματα, τραγουδώντας, αψηφώντας τους μπάτσους. Οι ρεμπέτικοι αυτοσχεδιασμοί προέρχονται από τα μεγάφωνα της κάτω πλατείας.

Βλέποντας τα βίντεο καταλαβαίνει κανείς ότι ζούμε μεγάλες μέρες, μέρες θυμού και εξέγερσης!

Άγγελος Καλοδούκας

Τώρα κάνετε τους μάγκες, μα θα σας φάει όλους η μαρμάγκα

Καίγομαι, καίγομαι, ρίξε και άλλο λάδι στη φωτιά!

Χορός με δακρυγόνα

 

Share

Category: Χωρίς κατηγορία



Σχόλια (6)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Ο/Η ΕΟΣ λέει:

    Καλά όλα αυτά σύντροφοι, αλλά πέρα από τους χορούς και τα τραγούδια συνέβησαν και άλλα σοβαρά γεγονότα, τα οποία τα επίσημα ΜΜΕ αποκρύβουν συστηματικά.

    1. Δεν πρέπει να λησμονούμε ότι οι τράπεζες δεν χάνουν καμία ευκαιρία! Ακόμα και τις συγκρούσεις με τις δυνάμεις καταστολής εκμεταλλεύονται για να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους και να πλουτίσουν. Περισσότερα εδώ:Το νέο κατάστημα της ATE bank επάνω στο οδόστρωμα της Πανεπιστημίου!
    2. Εκτός από το να προσφέρεις λουλούδια στα ΜΑΤ ή να χορεύεις, υπάρχουν και άλλοι τρόποι αντίδρασης στην κρατική καταστολή. Tο «παιχνίδι» είναι παρόν, ακόμα και κάτω από αποπνιχτικές συνθήκες: Παίζοντας μπάλα στην Πλατεία

  2. Ο/Η Άγγελος Κ λέει:

    Ευχαριστούμε τους συντρόφους της ΕΟΣ για τα εξαιρετικά λινκ.

  3. Πιστεύω ότι το χθεσινό έλυσε όλες τις ψευδαισθήσεις που πιθανός υπήρχαν για το παρόν σύστημα και για το πως θα έρθει η αλλαγή του.

    Καλημέρα μας ή καληνύχτα μας, ανάλογα πως θα δράσουμε.

  4. Ο/Η Γιάννης JSB λέει:

    με οπαδική νοοτροπία πραγματικά τόυς κλάνουμε τα αχρίδια!

  5. Ο/Η DRAKAKIS MANOLIS λέει:

    Κι όμως αυτά τα παιδιά χτύπησαν γιατί τα φοβούνται.
    Κρίμα που απέχει από τις πλατείες η ΚΝΕ και το ΚΚΕ…

  6. Ο/Η Vaggelis λέει:

    Φίλε, επειδή ήμασταν εκεί που παίρνατε τα βίντεο, μήπως έχεις πάρει βίντεο,την ώρα που τραγουδάμε τον Εθνικό Ύμνο, εν μέσω χημικών;

Αφήστε μήνυμα