Subscribe via RSS Feed
Εκτυπώστε το Εκτυπώστε το

Στάση πληρωμών κήρυξε το Υπουργείο Παιδείας στους εκπαιδευτικούς των δημοσίων ΙΕΚ



ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
Σ.Ε.Α.Ε (ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ – ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ)
Τηλ. 6950311149
Website: http://seae.terapad.com
e-mail: [email protected]

Καταγγέλλουμε την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, που φέρει την αποκλειστική ευθύνη, για την καθυστέρηση της καταβολής των δεδουλευμένων στους ωρομίσθιους εκπαιδευτικούς που εργάσθηκαν στα Δημόσια ΙΕΚ του ΟΕΕΚ από το 2008 μέχρι το 2010 και παραμένουν απλήρωτοι εδώ και τρία χρόνια.
Με βάση τον νόμο ν. 3879/2010 που προώθησε η σημερινή ηγεσία του Υπ. Παιδείας καταργήθηκε στις 21/12/2010 ο ‘‘Οργανισμός Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης’’ (Ο.Ε.Ε.Κ.) που είχε την εποπτεία των ΙΕΚ, αφήνοντας μετέωρο το τεράστιο χρέος του οργανισμού, που μόνο προς τους απλήρωτους εκπαιδευτικούς, ξεπερνά τα 40 εκατ. ευρώ. Μπροστά στο ενδεχόμενο παραγραφής του χρέους, και κατόπιν πιέσεων, την επόμενη μέρα της διαμαρτυρίας μελών του Σωματείου Ελαστικά Απασχολούμενων Εκπαιδευτικών (ΣΕΑΕ) το γραφείο τύπου της Αναπλ. Υπουργού Παιδείας Φ. Γεννηματά εξέδωσε ανακοίνωση ότι το Υπ. Παιδείας αναλαμβάνει το χρέος του ΟΕΕΚ το οποίο και μεταβιβάζει στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.
Ακολούθησαν τρεις παραστάσεις διαμαρτυρίας του Σωματείου στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, ώστε τελικά στις 11/03, να εγκριθεί η μεταφορά πίστωσης για την πληρωμή εκπαιδευτικών, σε Κωδικό Αριθμό Εξόδων του προϋπολογισμού. Τέσσερις μέρες αργότερα στις 15/3 το Υπ. Παιδείας εκδίδει νέο δελτίο τύπου με τίτλο «Καταβολή δεδουλευμένων στους ωρομίσθιους εκπαιδευτικούς των Δημοσίων ΙΕΚ» στο οποίο αναφέρει ότι «θα αρχίσει η καταβολή των δεδουλευμένων στα τέλη Μάρτη θα ολοκληρωθεί εντός τετραμήνου». Μην πιστεύοντας άλλη μία φορά τις αόριστες υποσχέσεις της Υπουργού Ά. Διαμαντοπούλου και της Αναπληρώτριας Υπουργού Φ. Γεννηματά, αντιπροσωπεία του Σωματείου επισκέφτηκε το Υπ. Παιδείας στις 29/3 και ζήτησε το ακριβές χρονοδιάγραμμα των πληρωμών.
Κατά την συνάντηση μας κοινοποιήθηκε κυνικά ότι δεν υπάρχει δυνατότητα ασφαλούς πρόβλεψης της ημερομηνίας πληρωμών. Ότι είχαμε κατανοήσει λάθος την ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο στις 15/03 (η οποία είναι αναρτημένη ακόμα στην σελίδα του υπουργείου). Αυτό που εννοούσαν, είναι ότι έχει αρχίσει οι εκκαθάριση από την Διεύθυνση Οικονομικών του Υπουργείου Παιδείας που αναμένεται να ολοκληρωθεί σε τουλάχιστον 4 μήνες από τώρα. Κατόπιν υπολογίζεται ότι η καθυστέρηση θα παραταθεί ένα ακόμη μήνα σχεδόν, μιας και οι αποφάσεις θα πρέπει διαβιβαστούν στην Δημόσια Υπηρεσία Δημοσιονομικού Ελέγχου του Υπουργείου Οικονομικών από εκεί στο Ελεγκτικό Συνέδριο, για να καταλήξουν στην Ενιαία Αρχή Πληρωμών ώστε να αρχίσει η καταβολή των αποδοχών.
Είναι φανερό ότι το υπουργείο παιδείας δεν έχει την πρόθεση μέχρι τον Σεπτέμβριο να καταβάλει τα δεδουλευμένα στους εκπαιδευτικούς. Είναι επίσης φανερό ότι το χρέος θα εξοφληθεί μόνο αν εγκριθεί η δαπάνη από την Τρόικα και δοθεί τμήμα των χρημάτων που δεσμεύονται κάθε μήνα από τα έσοδα του κράτους που προορίζονται για την αποπληρωμή οφειλών του δημοσίου. Με βάση τα νέα δεδομένα καλούμε όλους/ες τους/τις συναδέλφους των Δημοσίων ΙΕΚ να γραφτούν στο Σωματείο Ελαστικά Απασχολούμενων Εκπαιδευτικών και να συμμετέχουν στις συνέλευσης που θα πραγματοποιηθούν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη την Κυριακή 10/4 για τον καθορισμό των περαιτέρω δράσεων μας.
  • Αθήνα: στις 17:00 στο Πολυτεχνείο Πατησίων & Στουρνάρη (κτήριο Γκίνη)
  • Θεσ/νικη: στις 11.30 στο Εργατικό Κέντρο (Αριστοτέλους 32)
Share

Tags:

Category: Σωματεία



Σχόλια (5)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Ο/Η ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΙΕΚ λέει:

    ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ Ακούμε συνεχώς για κλέφτες,απατεώνες γιατί κανείς δημοσιογράφος δεν έχει το θάρρος να βγάλει τα άπλυτα του ΟΕΕΚ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ 26/2-11-2010 ΟΠΟΥ ΟΙ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΙΕΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ 2005 ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΚ.2010 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΥΠΕΘ? ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 2005 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΡΙΛΙΟ 2011 ΡΩΤΗΣΤΕ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΙΕΚ ΟΠΩΣ 2ΛΑΡΙΣΑ,2ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,ΚΗΦΙΣΣΙΑΣ,ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ,ΑΙΓΑΛΕΩ,ΧΑΛΚΙΔΑΣ,ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ,ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ,ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ,ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ,ΚΕΡΚΥΡΑΣ,ΣΠΑΡΤΗΣ,ΕΥΟΣΜΟΥ Κ.Α… ΣΕ ΠΟΣΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΝ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΓΓΕΛΑΚΗ 2107289763, ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ 34.000.000 ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΝΟΕΜ2008 ΑΠΟ ΤΟ Γ ΚΠΣ ΓΙΑΤΙ ΑΣΤΑΡΑ(ήταν αποσπασμένη στον οεεκ με πτυχίο γεωπονίας και βρισκόταν στην καρέκλα δ/ντη οικονομικού πήρε μετάθεση στα ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ),ΒΟΥΡΒΑΧΑΚΗΣ,ΚΟΤΟΓΟΛΑΣ,ΣΤΡΑΤΟΥ,ΚΑΡΤΣΙΩΤΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΑΡΚΕΤΗ ΜΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΩΝ ΙΕΚ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΕΝΩ ΟΣΟΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΟΤΑΝ ΑΠΟΛΑΛΥΦΘΗΚΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΕΝΕΡΓΟΥΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΕΔΕ ?ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ.ΜΑΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΚΥΡΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΑΦΟΥ ΕΡΓΑΣΘΗΚΑΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΞΑΝΑΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΙΕΚ?ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΠΤΥΧΙΟ & ΠΙΣΤΟΠΟΗΣΗ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΜΕ ΜΑΘΗΜΑ? ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ,ΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ.ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΜΕ ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ. ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΟΥ,ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ,ΤΣΑΓΚΡΗ,ΣΤΑΘΙΑ,ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ,ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ,ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟ(ΥΠΕΘ)ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ,ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟ(ΟΕΕΚ)ΑΥΤΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΕΜΕΙΣ?ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΕΝΣΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΑ ΣΤΟ ΙΚΑ ΠΙΣΩ. ΤΟ ΥΠΕΘ ΕΔΩΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ 2008 35 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΟ 2010 4,5 ΕΚ.ΕΥΡΩ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΥΠΟΘΕΣΗ.ΕΑΝ ΨΑΞΕΤΕ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ SITE ΤΟ ΦΕΒΡ 2011 ΠΗΡΑΝ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΥΠΕΘ ΑΚΟΜΑ 55 ΕΚ. ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ? ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ.
    Επικοινωνήσαμε άπειρες φορές με το γραφείο ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΚΡΥΟΝΙΔΗ2103442742ΚΑΝΑΚΗ2103442811 ΚΑΛΤΣΑ2102709032 ,ΜΠΑΖΟΥΛΗ 2102709014ενώ η επίτροπος Καρνταση 2102792089 και στο γραμματέα του υπεθ 2103443534,2103443537 έχει υπογράψει τα χρηματικά εντάλματα ο πρώην οεεκ δεν τα στέλνει στην ΚΑΝΑΚΗ στο υπεθ για πληρωμές έχουν γίνει καταγγελίες σε επιθεώρηση εργασιας και εισαγγελία ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ όλο ερωτήσεις στην Βουλή διαβάζουμε για το ζήτημα και κανείς δεν πράττει το σωστό.Εξάλλου εμείς δεν είμαστε δημόσιοι υπάλληλοι ούτε έχουμε άλλη βασική εργασία είμαστε άνθρωποι με μεταπτυχιακά που μας έφαγε η ανεργία ούτε ζητήσαμε ρουσφέτια
    ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΙΕΚ
    ΦΑΝΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ,ΕΛΕΝΗ ΨΑΘΑ,ΕΙΡΗΝΗ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ,ΕΙΡΗΝΗ ΓΕΡΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ,ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ,ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΤΡΙΚΑΛΙΔΗ,ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΕΜΠΕΛΗΣ,ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ,ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΡΑΙΝΔΡΟΥ,ΚΩΝ/ΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΚΟΠΟΥΛΟΥ,ΙΩΑΝΝΟΥ ΒΟΥΚΟΥΤΗ,ΙΩΑΝΝΟΥ ΠΟΛΙΤΗ,ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΑΘΑΝΑΣΑΚΗ,ΜΥΡΩΠΗ ΣΙΑΤΗΡΗ,ΚΩΝ/ΝΑΣ ΛΙΑΜΗ,ΚΩΝ/ΝΑΣ ΤΡΟΥΣΙΩΤΗ,ΣΤ ΚΙΚΙΛΙΑ,ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΑΥΡΟΓΕΝΗ,ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΚΙΡΛΕΜΗ,ΘΩΜΑ ΚΑΝΤΕΡΕ,ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΟΥΡΑΤΙΔΟΥ,ΣΩΤΗΡΗ ΜΠΟΥΣΔΡΑ,ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΖΑΧΟΥ,ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΜΙΝΙΩΤΗ,ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ,ΠΑΥΛΟΥ ΓΟΥΝΑΡΗ,ΣΟΦΙΑ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ,ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΜΙΜΗΚΟΠΟΥΛΟΥ,ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΚΟΥΦΟΚΩΣΤΑ,ΓΙΩΡΓΟ ΡΕΤΣΑ,ΒΑΡΒΑΡΑ ΤΑΡΚΑΣΗ,ΕΛΕΝΗ ΓΑΤΣΗ,ΚΩΝ/ΝΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ,ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΙΧΕΛΗ,ΜΥΡΤΩ ΣΟΥΡΗ,ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΙΑΒΑΤΟΠΟΥΛΟΥ,ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ ΖΩΓΡΑΦΟΥ,ΟΛΓΑ ΠΑΠΑΤΖΙΤΖΕ,ΠΑΝΤΕΛΗ ΔΡΟΥΔΑΚΗ,ΜΑΡΙΑ ΕΓΓΛΕΖΟΥ,ΜΟΣΧΩ ΔΟΥΖΙΝΑ,ΙΩΑΝΝΗ ΠΟΛΙΤΗ,ΕΥΑΝΘΙΑ ΚΙΜΕΡΗ,ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΠΠΑ,ΑΝΝΑ ΠΡΑΠΙΓΚΑ,ΕΛΠΙΝΙΚΗ ΚΗΠΟΥΡΟΥ,ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΣΟΜΠΟΥ,ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΑΓΓΕΛΑΤΟ,ΣΤΑΜΑΤΗ ΒΑΛΣΑΜΗ,ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΒΡΑΚΑ,ΓΕΡΑΣΙΜΟ ΚΟΤΣΗ,ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΔΗ,ΑΝΝΑ ΨΑΡΑΚΗ,ΓΕΩΡΓΟ ΛΙΝΑΡΔΑΚΗ,ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΤΣΕΛΕΝΤΑΚΗ,ΝΙΚΟΛΑΟ ΧΡΗΣΤΑΚΗ,ΜΙΝΩΑ ΔΑΜΙΑΝΑΚΗ,ΦΙΛΙΑ ΓΙΑΛΑΤΑΚΗ,ΕΥΘΥΜΙΑ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ,ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΖΙΚΑ,ΝΙΚΟΛΑΟ ΧΑΤΖΗ,ΜΑΡΘΑ ΑΡΤΑΠΥΡΙΔΟΥ,ΚΑΤΙΝΑ ΨΥΡΟΓΙΑΝΝΓ,ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΗΓΑΝΗ,ΙΩΑΝΝΑ ΤΣΟΛΚΑ,ΒΑΡΒΑΡΑ ΒΟΡΥΛΛΑ,ΚΩΝ/ΝΟΥ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ,ΝΙΚΟΛΑΟ ΒΕΙΣΑΚΗ,ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΜΑΛΙΦΟΥΚΑ,ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΤΣΑΒΔΑΡΗ,ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ,ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΣΕΦΕΡΙΑΔΗ,ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΑΝΔΑΛΑΚΗ,ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΚΟΥΤΣΟΥΔΗ,ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ,ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΠΕΝΗ,ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΥΛΩΝΑΚΗ,ΚΟΚΟΝΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ,ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΔΕΣΠΟΥ,ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΕΥΘΥΜΟΓΛΟΥ,ΟΛΓΑ ΚΑΤΣΑΒΕΛΗ,ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΠΑ,ΜΑΡΙΑ ΤΣΑΟΥΣΙΔΟΥ,ΔΗΜΗΤΡΗ ΦΟΥΡΝΑΡΗ

  2. Συνάδελφοι ελάτε σε επαφή άμεσα με το σωματείο

    ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
    ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
    Σ.Ε.Α.Ε (ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ – ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ)
    Τηλ. 6950311149
    Website: http://seae.terapad.com
    e-mail: [email protected]

  3. Ο/Η MARIA λέει:

    poso akoma tha perimenoume gia na paroume auta poy mas analogoun??pote epitelous???emeis douleuame kurioi!!!den klebame!!!eleeeeooooooos

  4. Ο/Η Νατασσα λέει:

    Δουλευω στα κρατικά ΙΕΚ απο το 2005(είμαι αδιόριστη ΠΕ06-εννοειται κ απλήρωτη)-έκανα αίτηση τον περασμένο Σεπτ 2011 αλλα δεν με πήραν ενώ είχα τα πρσοσόντα κ την προυπηρεσία-ο λόγος είναι πως φέτος για πρώτη φορά πήραν στην θέση των ανέργων ωρομίσθιων τουσ πλεονάζοντες διορισμένους εκπαιδευτικους απο την 2βαθμια εκπαιδευση…κ ερωτώ…αφου πλέον δίνουν ώρεσ σε διορισμένουσ επειδή δεν έχουν ωρεσ να τους δώσουν στα σχολεια γιατι δεν μας αναγνωριζουν κ μας την προυπηρεσία απο τα ΙΕΚ για διορισμό?????Μήπως πρέπει να κινηθούμε νομικα για να την διεκδικήσουμε?????

  5. Ο/Η Τζωνις λέει:

    Μεγάλη ρεμούλα στο 2 ΙΕΚ Λαρισας ή μήπωε είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ;;;;; Όλα σχεδόν τα ΙΕΚ εχουν δωσει μέρος των χρημάτων και αλλα έχουν ξεχρεωσεί, το 2 Λάρισας ΤΙΠΟΤΕ !

Αφήστε μήνυμα