Subscribe via RSS Feed
Εκτυπώστε το Εκτυπώστε το

Atmos – Tour de Trance



Stay Awake – Skintrade – 46 Daz – To What My Mind Attend – Ride The Flow – Nick Of Time – Power On – Into The Groove – Jellybean Bonus Tracks: Rythm is – Runner Up – Instant Cargo – Codename Bruno – Percian Chiller – Stay Awake (The Delta rmx)

Το όνοµα του δηµιουργού είναι Tomasz Balicki γεννηµένος στη Σουηδία, από Πολωνούς γονείς, γνωστός παγκοσµίως ως «Atmos». Δε χρειάζεται να διαβάσει κανείς το βιογραφικό του για να ενηµερωθεί για το είδος τις µουσικής που παίζει. Αρκεί να τον ακούσει. Επηρεασµένος από τους ηλεκτρονικούς ήχους τις δεκαετίας του 80’, µε Ροκ Άµπιεντ καταβολές από συγκροτήµατα όπως Pink Floyd και Jim Jarre, έβγαλε το πρώτο του άλµπουµ το 1996. Ο κόσµος τον λάτρεψε, µε αποτέλεσµα από τότε µέχρι και σήµερα να έχει κάνει πολλές επιτυχίες, να του έχει ζητηθεί να παίξει σε πάρα πολλά µέρη της γης και να βρίσκετε συνεχώς στους 10 καλύτερους DJ’s του κόσµου. Αυτό που τον κάνει µοναδικό στο είδος του, είναι το απίστευτο πάντρεµα που κάνει, µε µπασογραµµές από Εighties και ατµόσφαιρες βγαλµένες από το µέλλον. Μέσα σε όλο αυτό το συνονθύλευµα συναισθηµάτων, εκπλήσσεσαι όταν ακούς τραβηγµένα φωνητικά, και µοναδικά ακουστικά επίπεδα κρυµµένα µέσα στα κοµµάτια, έτοιµα να σε τραβήξουν και να σε αιχµαλωτίσουν για πάντα στην απύθµενη ηχητική άβυσσο που βγάζει η µουσική του.
Η τελευταία του δουλειά είναι το άλµπουµ Tour De Trance. Είναι κάτι ολοκαίνουργιο στο κόσµο της µουσικής βιοµηχανίας, αφού εκτός από το CD, είναι από τους πρώτους που το κυκλοφόρησε και σε Compacct Stick, προσφέροντάς µας υλικό όπως φωτογραφίες, λούπες από τα κοµµάτια του, το logo του (html) για δική µας χρήση, και στουντιακή εγγραφή όλου του άλµπουµ συν bonus tracks µε απίστευτα καθαρό κρυστάλλινο ήχο.
Τρεις με πέντε φορές το χρόνο, περισσότερο σε Αθήνα και Χαλκιδική µας επισκέπτεται για να τον ακούσουµε και να χορεύψουµε στους υπέροχους ρυθµούς της µουσικής του. Πριν λίγες µέρες ήταν µαζί µας και πραγµατικά απολαύσαµε για άλλη µια φορά την ποιότητα και την πρωτοπορία της µουσικής του. Το επόµενο ραντεβού µας έχει δοθεί για της 18 Ιουλίου στη Χαλκιδική, στο Goa Beach Bar σε ένα πανέµορφο όρµο µε υπέροχη παραλία.
Μία µατιά στο my space (Atmos) και ακούστε το Rhythm is…
Δίνουµε ευκαιρίες σε νέα ακούσµατα που δεν αλλοιώνουν και σέβονται τις βάσεις και τις αρχές της µουσικής, αρµονικές προοδευτικές µελωδίες που δε σου «τηγανίζουν» το κεφαλή άσκοπα, ηχοτοπία που σε ταξιδεύουν, µε αρµόνια και πολλή αγάπη. [10]

Willie

Share

Category: Χωρίς κατηγορία



Αφήστε μήνυμα